Simpanan syarikat bertambah - walaupun jualan sama! - BRC.my
logo brc 200

Simpanan syarikat bertambah -- walaupun jualan sama!

Ini cerita Puan Hawa, pengurus di Smart Herbs, sebuah kilang yang menghasilkan produk berasaskan kopi.

Dulu:
❌ Jualan beratus ribu, tapi takde untung
❌ Ambil alih urusan syarikat yang sudah lebih 5 tahun beroperasi
❌ Sudah lama beroperasi, tapi syarikat takde simpanan yang banyak
❌ Buntu & lost tak tahu nak buat apa untuk susun semula bisnes jadi menguntungkan
❌ Rasa penat dengan bisnes

Sekarang:
✅ Terkejut bila simpanan syarikat naik berkali ganda — melebihi 6 angka
✅ Lebih semangat untuk buat lebih banyak jualan sebab sudah tahu ada untung!
✅ Mula rangka perancangan seterusnya untuk buat marketing berbayar & bina tim yang lebih besar

Tonton video di bawah…

Nak belajar macam ni?

Tibalah masa untuk anda menjadi pendiri bisnes yang…

✅ Tenang dalam bertindak — tak gelabah terkinja-kinja serabut mencari teknik sampai makin pening & buntu

✅ Buat teknik biasa-biasa pun boleh dapat hasil hebat

✅ Jelas GAMEPLAN BISNES yang mahu dikerjakan

BRC.my | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my