Ayat Iklan Menjual - BRC.my
logo brc 200

Belajar cara buat iklan dengan Program Latihan 'Ayat Iklan Menjual'

Minit
Saat

“Blur sangat bila nak buat ayat iklan. Tak tahu apa nak tulis.”

“Dah penat buat iklan, tapi takde orang pun yang berminat nak beli.”

“Macam mana nak susun ayat iklan menjual untuk buatkan orang beli dari saya?”

SAYA FAHAM…

Anda ada masalah macam kat atas tadi. Ramai yang mengadu masalah macam tu kat saya…

Saya juga faham, anda nak sangat dapat susun & tulis ayat iklan menjual yang boleh dapatkan jualan untuk anda.

Anda tahu…

Kalau anda TAK RETI tulis ayat iklan menjual, memang takkan anda orang akan beli dari anda & produk anda akan tersadai bawah katil, balik pintu, tepi tangga.

Anda pun sedar…

Anda nak buat jualan & tambah pendapatan anda, SEBAB ITULAH anda mencari-cari cara untuk belajar tulis ayat iklan menjual.

Betul tak?

JADI… SAYA JEMPUT ANDA…

Untuk daftar & belajar dalam program latihan ‘Ayat Iklan Menjual.’

DALAM PROGRAM LATIHAN INI, ANDA AKAN BELAJAR:

Bahagian 1: Kesilapan yang biasa anda buat dalam copywriting
🔥 Kenapa anda takkan berjaya dengan hanya mencari teknik ayat gempak pukau meletup
🔥 Satu PUNCA UTAMA kenapa ayat iklan anda tidak berkesan — walaupun anda dah tulis ayat gempak pukau meletup
🔥 Kenapa takde orang respon pada ayat iklan anda — walaupun dah buat posting ayat menjual berpuluh kali setiap hari
🔥 9 kesilapan & silapfaham copywriting yang BAHAYA — ini punca ramai orang belajar macam-macam teknik tapi masih tak menjadi

Bahagian 2: Apa yang anda perlu faham pasal copywriting
🔥 Kenapa anda serabut & kusut tulis ayat iklan menjual — walaupun dah belajar macam-macam ilmu sampai dah naik tepu!
🔥 Apa itu copywriting yang sepatutnya kita faham?
🔥 Banyak sangat teknik & mazhab dalam copywriting ayat iklan — mana satu nak guna?
🔥 Cakap pasal produk prospek tak layan — habis tu nak cakap pasal apa?
🔥 Apa benda sebenarnya copywriting — saya bagi anda faham dalam maksud yang senang & tak payah pening-pening

Bahagian 3: ‘Copywriting Effectiveness Test’
🔥
Kenapa tak dapat jualan walaupun copywriting ayat iklan dah HEBAT?
🔥 Satu cara untuk anda uji sendiri ayat iklan anda berkesan atau tak sebelum laburkan duit & masa yang banyak
🔥 Soalan yang anda wajib tanya lepas siap tulis ayat iklan menjual
🔥 3 contoh iklan ramai orang buat TAPI sebenarnya tak berkesan

Bahagian 4: Formula A-W-E-S-O-M-E untuk buat ayat iklan menjual
🔥
 Cara untuk tulis ayat iklan menjual dalam masa singkat tak payah tunggu ilham
🔥 Strategi dapatkan idea buat ayat iklan menjual tak putus-putus
🔥
 7 komponen Formula A-W-E-S-O-M-E yang anda mesti letak dalam ayat iklan menjual
🔥 Cara untuk susun isi kandungan ayat iklan menjual supaya prospek tertarik nak baca sampai habis
🔥 Cara mudah untuk buat headline yang menarik perhatian prospek

“MACAM MANA CARA BELAJAR ‘AYAT IKLAN MENJUAL’ NI?”

1. Program latihan disampaikan dalam bentuk video secara online. Akses video akan dapat melalui emel.

2. Ada 4 video untuk 4 bahagian seperti kat atas tadi. 

3. Ada contoh & panduan template 7 Langkah Formula AWESOME untuk anda tulis ayat iklan menjual anda.

“APA FAEDAH SAYA BELAJAR ‘AYAT IKLAN MENJUAL’?”

1. Anda BUANG silap faham pasal copywriting yang buat anda makin serabut & kusut sampai dah tepu tak tau mana satu nak buat.

2. Anda faham MAKSUD SEBENAR copywriting yang buatkan anda lebih senang nak tulis ayat iklan menjual.

3. Anda ada satu RANGKA MUDAH yang anda boleh rujuk setiap kali nak tulis ayat iklan menjual. Saya sendiri pun gunakan rangka yang sama, banyak jimat masa daripada termenung berhari-hari tak keluar idea. 

“BERAPA YURAN UNTUK DAFTAR?”

Program latihan online BRC biasanya dijual dengan yuran RM150 dan ke atas. 

Yuran consulting BRC pula antara RM2,500 ke RM9,000 untuk sekali consultation.

Yuran untuk daftar 'Ayat Iklan Menjual' hanyalah

Saya nak sampaikan panduan ini kepada ramai orang yang memerlukan. Saya nak bagi anda senang buat keputusan untuk join & belajar!

Yuran ini murah sangat.

Ambil peluang cepat sebelum yuran ini naik.

BELAJAR BIAR SAMPAI MENJADI!

Saya nak peserta yang join program latihan saya buat bersungguh-sungguh sampai jadi! Baru saya pun puas hati.

Selalunya saya yang paksa peserta untuk belajar & buat. Sebab itu orang ramai cakap saya garang.
😈😈😈

Alhamdulillah dah habis tengok video dan buat nota.

Lepas tengok vid ‘ayat iklan menjual’ saya bukan je dapat tau apa silap masa buat copywriting sebelum ni. (Memang syok Sendiri!)

Tapi lebih lagi saya belajar macam mana nk belajar dengan betul. Nak belajar ni bukan sekadar tengok video atau baca buku je..

Sekarang sy dah ada struktur dan cara macam mana nk dapatkan idea utk buat copywriting. simple je rupanya.

~ Zakwan Zainuddin

Banyak Copywriting yang saya buat selama ni syok sendiri je.

Setelah belajar Ayat Iklan Menjual, saya sedar kat mana kesilapannya dan kena perbetulkan semula.

Formula AWESOME memang senang nak buat. Step by Step ditunjukkan. Ikut je dah siap satu Copywriting.

~ Norhisyam Hassan

Saya salah seorang dari senarai yang sentiasa melabur banyak wang membaca dan mencari Ebook atau kelas seminar yg mengajar copyrwiting… tapi masih blurrr..

Setelah saya terbaca dan beli video… maka barulah sedar dan faham apa itu copywriting…

selama ini saya tulis iklan hanya hentam syok sendiri tapi kali ini saya tulis apa yang ada dalam kepala hotak pelanggan, nak dekat kepada pelanggan lagi…

~ Sulaiman Zakaria

Kejap… Ada *limited time bonus* untuk anda!

Saya nak galakkan anda untuk mendaftar tanpa ragu-ragu. Lepas anda daftar pulak, saya nak anda nampak jelas & boleh terus buat!

Saya nak anda BERJAYA! Belajar, faham jelas & terus buat.

Jadi, saya nak bagi satu BONUS untuk bagi anda…

BONUS: 10 Contoh Ayat Iklan Menjual Formula A-W-E-S-O-M-E (bernilai RM150)

🔥 10 Contoh Copywriting menggunakan Formula A-W-E-S-O-M-E
🔥 Anda terus nampak macam mana Formula A-W-E-S-O-M-E digunakan dalam contoh-contoh yang saya bagi
🔥 Bonus ini bernilai RM150 (RM15 untuk satu contoh) — boleh beri hasil berkali ganda untuk anda!

Daftar, belajar & buat untuk dapat hasil…

Dengan hanya RM50, anda akan dapat:
👉 4 video latihan ‘Ayat Iklan Menjual’
🎁 BONUS: 10 Contoh Ayat Iklan Menjual Formula A-W-E-S-O-M-E

Belajar sekali & anda boleh guna berkali-kali setiap kali nak menjual. Berjaya jual 1 produk dengan untung RM50 pun dah balik modal!

Tapi takkan nak sekadar balik modal je kan?

Saya nak anda beri komitmen untuk dapatkan pulangan berkali ganda daripada yuran yang anda laburkan.

Kalau RM50 pun anda rasa mahal & berat, maknanya anda belum bersedia untuk beri komitmen & dapatkan pulangan berkali ganda dari pelaburan yuran anda.

KLIK butang di bawah untuk daftar segera…

Tawaran yuran RM50 beserta bonus ini dibuka untuk masa terhad sahaja…

Minit
Saat

Lepas saja timer ini jadi kosong & masa tamat…

Yuran akan naik kepada RM90 & anda tidak akan lagi dapat BONUS ’10 Contoh Ayat Iklan Menjual Formula AWESOME’.
😢😢😢

Pilihan di tangan anda…

A: Daftar sekarang dengan yuran RM50 & dapat bonus.

ATAU…

B: Daftar nanti dengan yuran RM90 & TAK DAPAT bonus.

Mana satu pilihan anda?

Daftar dengan tenang. Tiada risiko untuk anda!

Daftar dulu. Tengok video. Buat kerja rumah. 

Kalau anda rasa ilmu ni tak membantu anda langsung…

Kalau anda rasa video-video latihan ini tak berguna langsung…

Kalau anda rasa membazir masa anda belajar dengan video-video latihan ini…

1. Emel kami dengan latihan-latihan yang anda dah buat. 

2. Kalau masih tak berpuas hati, kami akan REFUND yuran pendaftaran anda 200%. 

Ilmu ini berkesan, Insya-Allah kalau anda buat. 

Kenapa murah sangat ni? Value dari sini berlipat kali ganda. Benda fundamental, core macam ni harga murah. Allahu.

Sebelum masuk program ni, rasa macam dah tahu serba serbi. 

Selepas video 2, selama ni apa saya belajar itu sekadar teknik. Bukan perkara paling asas. Teknik lari sikit, kefahaman berubah. Selama ni faham, tapi tak cukup dalam macam ni.

Video 3 nice. Bertahun nak belajar troubleshoot macam tu. Rugi kalau tak ceduk dan pakai terus. Mahal wisdom ni.

~ Edwin Masripan

sebelum ni memang ‘percaya’ la dengan copywriting yang guna ayat-ayat bombastic, pukau ni tapi lepas saya hadam betul-betul modul AIM ni. Ternyata salah sebab saya cuma buat copywriting yang syok sendiri je. Macam buat copywriting bukan apa yang prospek nak. Cuma buat copywriting pasal produk je.
 
~ Jazzrulhaq
 

Alhamdulillah, saya dah tengok semua video ini. Saya sangat berpuas hati kerana penjelasan yang diberikan sangat jelas.

Sejak saya menulis mengikut flow yang tuan ajarkan, penulisan saya lebih menarik. Memang lebih mudah untuk dapatkan perhatian prospek dan seterusnya close sale.

Banyak-banyak training tentang copywriting, memang cara BRC yang paling jelas dan mudah.

Terima kasih saya ucapkan. Semoga BRC terus sukses supaya dapat membantu lebih ramai orang.

~ Amirah Taharudin

BRC.my | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my