Upgrade... - BRC.my
logo brc 200

Sebelum anda teruskan mendaftar...

Tahniah kerana bertindak untuk daftar & belajar program latihan online ‘Ayat Iklan Menjual'!

Anda masih boleh teruskan untuk mendaftar ‘Ayat Iklan Menjual' dengan tawaran yuran RM50 kat bawah nanti.

Tapi sebelum tu…

Ada satu tawaran menarik untuk anda…

Daftar '21 Formula Copywriting' dengan hanya tambah RM70 sahaja!

Apa anda akan belajar dalam '21 Formula Copywriting'…

● Apa kerja yang iklan kita mesti buat — kat sini je dah ramai yang gagal sebab iklan dia gagal buat kerja yang sepatutnya.

● Cara untuk gunakan formula copywriting — lebih senang nak faham apa benda nak letak dalam ayat iklan.

● Apa punca utama kita tak reti tulis iklanwalaupun dah belajar macam-macam kelas copywriting?

● Macam mana proses ‘tambah perisa’membuatkan copywriting iklan kita lebih padu dan hebat?

● Antara M______ vs I_____: Mana satu lebih berkuasa & berpengaruh untuk buat manusia bertindak?

● Macam mana dengan ajak kawan tengok wayang pun kita boleh belajar copywriting?

● 21 formula copywriting — Ada yang 3 langkah, ada yang 4 langkah, ada yang 5 langkah, ada yang 10 langkah, yang 21 langkah pun ada!

● Formula A___ — Formula paling asas dalam buat copywriting. Inilah aturan asas macam mana manusia menilai maklumat. Kalau tak kenal formula ni maknanya belum lagi kuasai asas copywriting.

● Formula P__ — Seorang copywriter legend cakap: “Ini mungkin formula jualan paling padu pernah dicipta.” Kami jual pakej consulting beribu-ribu pun guna formula ini untuk buat sales call.

Bukan 1 video, tapi ada 5 video — Penerangan jelas supaya anda faham setiap satu formula yang digunakan.

Sales naik 20X kali ganda!

“Dalam 21 Formula Copywriting, ada cerita pasal macam mana nak orang baca iklan kita sampai habis.

“Hasilnya, orang yang contact semua terus nak beli. Saya dapat prospek yang berkualiti.

“3 yang hubungi, 2 orang beli. 10 yang hubungi, 7 confirm beli!

“Yang lagi best, mereka ni tak banyak cekadak & soalan pun. Kalau ada soalan pun, setakat tanya macam mana nak guna je.

“Dulu orang beli sebotol je. Sekarang ramai yang beli banyak dalam 2-3 botol sekali. Yang beli 10-20 botol pun ramai.”

Itu pun baru guna 2 FORMULA je. 

Mula-mula kami dapat cerita ini, sales bisnes ini jatuh teruk jadi RM2,000 sebulan.

Bulan Mei 2019 belajar 21 Formula Copywriting.

🔥 Bulan Jun: Jualan naik kepada RM14,000

🔥 Bulan Julai: Jualan naik kepada RM20,000

🔥 Bulan Oktober: Jualan naik kepada RM40,000

Naik 20X ganda dari RM2,000 jadi RM40,000 sebulan.

Dari nak give up & jual sebuah rumah setahun, kepada jual 9 buah rumah dalam 3 bulan!

2018: Jual sebuah rumah dalam masa setahun
2019: Jual 9 buah rumah dalam masa 3 bulan je!

Ini cerita seorang ejen hartanah yang bermula tahun 2017.

Masa tahun 2018, pernah nak GIVE UP sebab sepanjang setahun hanya jual sebuah rumah saja.

“Dah 2 tahun jadi ejen tapi masih lagi susah nak jual rumah. 2018 berjaya jual sebuah rumah je, itupun dah hujung tahun.

“Takde idea nak tulis apa bila buat iklan.”

Dia join ’21 Formula Copywriting’ pada bulan Julai 2019.

“Saya ikut betul-betul formula dalam video tu. Format tu buat saya faham apa market nak sebenarnya.

“Sebelum ni susah nak keluarkan cerita atau isu kenapa orang kena cari saya.”

Hasilnya: 
🔥 Setakat bulan Oktober 2019 (kurang 3 bulan lepas belajar), sudah berjaya jual 9 buah rumah.

Dari tak pernah buat iklan berbayar, jadi RM17,000 hasil jualan

Iklan: RM214, jualan RM17,000!

Ini cerita seorang peserta '21 Formula Copywriting' yang buat bisnes servis pendidikan tinggi.

Sebelum ini:

❌ Tak pernah buat marketing berbayar

❌ Ramai prospek kata nak, tapi nak close sale punya payah

❌ Jualan keseluruhan separuh tahun 2019 baru cecah RM10,000 je

Selepas belajar '21 Formula Copywriting', dia buat satu kempen untuk satu event di Kedah.

🔥 Pertama kali buat page baru & buat iklan berbayar dengan kos RM214

🔥 Tulis ayat iklan yang lebih tersusun ikut salah satu formula

🔥 Dapat jualan dengan komisen RM17,000

Dapatkan '21 Formula Copywriting' dengan hanya tambah RM70 sahaja!

Jimat RM80.

'21 Formula Copywriting' dijual dengan yuran RM150.

Ini ONE TIME OFFER untuk anda dapatkan dengan hanya perlu tambah RM70 sahaja.

😱😱😱

Sesuai untuk bisnes yang ada kapasiti lebih & mahu pergi lebih jauh…

🎉🎉🎉
1. Lebih 70% peserta program latihan online BRC memilih untuk upgrade.
2. Kebanyakan peserta yang berjaya & dapat hasil lebih ialah peserta yang memilih pakej upgrade.
🎉🎉🎉

Mana satu pilihan anda?

BRC.my | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my

“Baru sedar rupanya banyak buat silap dalam bisnes.”

Join training ini…