logo brc 200

Untuk anda yang ada masalah & tertanya-tanya soalan seperti:

Macam mana nak buat konten untuk menarik prospek? Mana datang idea untuk buat konten menarik?

Menjual selalu tak menjadi, sebab hardsell je semata. Macam mana nak pujuk pelanggan membeli?

Orang kata kena jual apa yang pelanggan nak. Macam mana nak tahu apa yang pelanggan nak?

Keluar bajet buat iklan berbayar, tapi tak pernah tahu berbaloi ke tak. Suka hati je on off iklan. Macam mana cara baca data iklan berbayar?

Macam mana cara buat kira-kira bisnes? Macam mana cara urus duit keluar masuk dalam bisnes?

Macam mana cara nak letak harga? Apa benda kena fikir masa nak letak harga jualan?

Kalau pelanggan komplen mahal & suka bandingkan dengan harga lagi murah, macam mana nak buat?

Macam mana cara untuk pastikan kita jadi pilihan prospek sedangkan banyak pesaing dalam pasaran?

Kalau anda jawab YA kepada mana-mana situasi di atas, teruskan baca...

YEAR END COMBO

✅ Dapatkan konten-konten latihan BRC yang BELUM PERNAH dibuka jualan sebelum ini

✅ Setiap satunya dirangka untuk bantu anda selesaikan masalah dalam bisnes anda — semuanya dalam bentuk video rakaman yang anda boleh tonton bila-bila masa

✅ Daftar secara KOMBO dengan harga runtuh

Pendaftaran sudah ditutup.

Masa sudah tamat.

Daftar waiting list di bawah…

Jam
Minit
Saat

Tak sabar nak daftar cepat & rebut bonus terawal?

BONUS 50 PESERTA PERTAMA
(Pakej Master sahaja)

Daftar sebagai 50 peserta Pakej Master yang paling cepat, anda akan dapat Bonus 2 konten di bawah…

🎁 Strategi Jualan Makcik Bawang (bernilai RM150):

✅ Masalah yang dihadapi apabila menjual di profile sendiri atau guna free cost marketing semata-mata

✅ Strategi menjemput & kumpul audiens di profile sendiri dengan free cost marketing

✅ 3 jenis posting yang kita mesti buat di profile sendiri untuk menarik lebih ramai berminat dengan personaliti diri kita & produk yang kita jual

✅ Cara mudah dapat idea untuk buat konten dengan hanya daripada kegiatan kita setiap hari

✅ Strategi posting menjual tanpa menjual – cerita sipi-sipi tentang produk jualan tapi orang suka baca

🎁 Headline Menangkap Jiwa (bernilai RM90):

✅ Apa benda sebenarnya kerja headline & kenapa headline penting dalam menarik perhatian prospek

✅ 3 jenis tahap prospek yang perlu disesuaikan dengan headline yang betul

✅ Teknik buat headline dalam 3 langkah yang senang ikut untuk tambah perisa dalam headline – beserta contoh

✅ Teknik buat headline macam main Lego – cantum-cantum terus siap!

✅ Cara untuk periksa sendiri kehebatan headline kita sebelum dijalankan – supaya jimat masa & jimat duit marketing

BONUS 10 PESERTA TERPILIH
(Pakej Master sahaja)

Selepas mendaftar, isi borang kelayakan untuk dipilih sebagai 10 peserta yang akan dapat…

🎁 Sesi Mastermind Group Coaching (bernilai RM2,500):

✅ Sesi Brainstorm & Diagnostics membincangkan strategi bisnes anda — bawa perancangan & masalah bisnes anda untuk diselesaikan

✅ Sesi dijalankan secara fizikal (bukan online) di lokasi sekitar Lembah Klang

✅ Lokasi, tarikh & masa akan dimaklumkan (dalam bulan Januari 2023)

Apa ada dalam Year End Combo ini?

Jom kita tengok…

CARA CARI IDEA KONTEN (bernilai RM90)

✅ Apa tujuan manusia membaca konten

✅ Prinsip cari idea konten – supaya kita mudah dapat ilham konten

✅ Contoh ilham konten yang takde kaitan – beserta contoh bagaimana ia jadi konten

✅ 9 ilham idea konten yang berada sekeliling kita – beserta contoh ‘hook’ & headline konten

6 KUNCI PUJUK PELANGGAN (bernilai RM150)

✅ 6 langkah pujuk pelanggan dengan tertib sampai terbuka hati mereka untuk membeli

✅ Susunan langkah untuk: tarik perhatian prospek, buat mereka sedar mereka perlukan produk kita & beli dari kita

✅ Lengkap dengan soalan untuk guide & bantu kita hasilkan 6 kunci ini — siap je jawab soalan, siaplah ayat menjual tersusun

TEROPONG TILIK PELANGGAN (bernilai RM150)

✅ Bagaimana saya guna strategi ‘faham apa pelanggan mahu’ untuk memastikan bisnes hampir confirm berjaya SEBELUM dimulakan

✅ Cara untuk jimatkan masa & duit beribu-ribu ringgit dari terbuat kesilapan dalam bisnes

✅ Teknik ‘renung diri' untuk kita masuk dalam diri & jiwa pelanggan supaya faham apa yang mereka lalui

✅ Hukum-hakam bertanya soalan yang betul kepada prospek supaya kita tahu apa yang mereka mahukan – lengkap dengan contoh

✅ Strategi mengkaji bagaimana pelanggan membuat keputusan pembelian — supaya kita boleh tahu cara untuk buat marketing & pujuk mereka beli dari kita

MARKETING REPORT & ANALYSIS (bernilai RM150)

✅ Rangka kerja & mindset jelas supaya anda tahu apa KPI yang anda perlu tetapkan dalam kempen marketing — ini BERBEZA bagi setiap orang!

✅ Strategi susun report marketing supaya dapat data yang diperlukan — bukan sekadar bergantung kepada default report dalam Ads Manager

✅ Strategi membaca data & laporan marketing — supaya tahu apa yang patut diperbetul, apa yang boleh digandakan & apa yang patut ditutup!

CARA RANCANG KIRA-KIRA & DUIT BISNES (bernilai RM150)

✅ Gambaran tingkat perjalanan bisnes dari sudut kira-kira & pengurusan kewangan — supaya TAK STUCK di tingkat awal je

✅ Cara ‘PSIKO' diri sendiri untuk usaha capai target & TAK STUCK di tingkat yang sama je

✅ Cara mengurus & mengira kos dalam bisnes — termasuk cara untuk cari kos KOS TERSEMBUNYI dalam bisnes

✅ Langkah pengurusan duit yang paling asas — yang itupun ramai orang tak buat

MACAM MANA LETAK HARGA (bernilai RM90)

✅ 3 cara berfikir pasal harga — yang penting tapi ramai tak tahu

✅ Mahal murah BUKAN terletak pada harga semata-mata

✅ Cara letak harga mahal TAPI pelanggan suka

MANIPULASI MATEMATIK BISNES (bernilai RM250)

✅ Formula matematik yang senang difahami untuk jadi panduan & kompas dalam merancang strategi bisnes

✅ Cara siasat masalah dalam bisnes sendiri untuk kurangkan serabut kepala otak & buat keputusan lebih baik dalam bisnes

✅ 3 fasa pembinaan bisnes & apa yang patut disiapkan dalam setiap tahap supaya bisnes boleh berkembang

✅ 8 CASE STUDY manipulasi matematik bisnes supaya lebih mahir guna kira-kira dalam merancang bisnes

STRATEGI BELAJAR BERHASIL (bernilai RM150)

✅ Strategi ‘belajar lepas belajar' untuk bagi faham — berkali ganda LEBIH FAHAM daripada sekadar belajar dalam kelas je

✅ Cara ‘HACK' diri sendiri untuk bimbing diri sendiri buat & dapat hasil lepas habis kelas

✅ Satu SOALAN MAUT untuk tanya pada diri sendiri bila selalu cakap, “Dah belajar banyak, tapi masih tak reti…” — kat soalan itu, akan terkantoi jawapan sebenar 😱

TEKNIK LAWAN HARGA MAHAL (bernilai RM150)

✅ Strategi mematahkan komplen pelanggan yang cakap harga kita mahal

✅ Cara lawan pesaing BUKAN dengan cara letak harga murah, tapi dengan jual harga lebih mahal

✅ 5 perbandingan lebih tepat supaya harga mahal kita nampak berbaloi di mata pelanggan

TEKNIK RAMAL PEMBELIAN & TEKNIK KUNCI HATI PROSPEK (bernilai RM190)

✅ Strategi bina hubungan LEBIH AWAL dengan bakal pelanggan supaya mereka lebih mudah memilih kita berbanding pesaing lain

✅ Cara untuk dapatkan pelanggan SEBELUM mereka berniata membeli & SEBELUM ditangkap pesaing

✅ Cara untuk dapat LEBIH RAMAI pelanggan daripada cara yang kita selalu buat bersaing macam orang lain di kolam kecil

Mahu daftar yang mana satu?

PAKEJ STARTER

RM690
RM 150
  • Cara Cari Idea Konten
  • 6 Kunci Pujuk Pelanggan
  • Teropong Tilik Pelanggan
  • Marketing Report & Analysis
  • Cara Rancang Kira-kira & Duit Bisnes

PAKEJ MASTER

RM1520
RM 290
  • Cara Cari Idea Konten
  • 6 Kunci Pujuk Pelanggan
  • Teropong Tilik Pelanggan
  • Marketing Report & Analysis
  • Cara Rancang Kira-kira & Duit Bisnes
  • Macam Mana Letak Harga
  • Manipulasi Matematik Bisnes
  • Strategi Belajar Berhasil
  • Teknik Lawan Harga Mahal
  • Teknik Ramal Pembelian & Teknik Kunci Hati Prospek
  • Mastermind Group Coaching (10 peserta terpilih)
  • Strategi Jualan Makcik Bawang (50 peserta pertama)
  • Headline Menangkap Jiwa (50 peserta pertama)
Popular

BRC.my | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my