Program Affiliate BRC - BRC.my
logo brc 200

Share posting boleh dapat komisen?

Ye, ini cara untuk dapat komisen:

❌ Tanpa modal

❌ Tanpa pegang stok

❌ Tanpa uruskan packing & pos

Inilah namanya buat duit cara affiliate!

APA BENDANYA AFFILIATE INI?

1. Senang cerita, affiliate ialah EJEN yang bantu promosi. Cuma, nama affiliate selalu diberi untuk promosi produk digital.

2. Ejen affiliate hanya perlu share tentang produk. Dan letakkan link yang ada ID sendiri.

3. Apabila ada pelanggan yang klik link ini dan beli, ejen affiliate akan dapat komisen.

Segala urusan back end pendaftaran peserta dan penghantaran produk digital, kami uruskan. Anda cuma share posting & link je.

Berapa komisen saya boleh dapat?

BSG Basic: RM20 setiap pendaftaran berjaya
BSG Ekstra: RM40 setiap pendaftaran berjaya

Ada ke yang dah berjaya dapat komisen buat affiliate ni?

Ini contoh orang yang share je link, dah dapat sangkut komisen.

Kami dah bayar hampir RM90,000 komisen kepada affiliate. Ini report data dari dashboard kami — screenshot tahun 2018 tau! 😎

Ini cara untuk buat affiliate marketing…

1. Anda ambil skrip posting & gambar yang kami dah sediakan.

2. Buat posting & share link ID affiliate anda. 

3. Pelawat akan di-tag dengan ID affiliate anda. 

4. Apabila pelawat membeli produk BRC, anda akan dapat komisen.

5. LEBIH BEST LAGI: ID affiliate anda sah selama 90 hari. Bermakna setiap kali pelawat buat pembelian dalam masa 90 hari, anda dapat komisen. 

Dah ramai yang buat affiliate BRC, lepas tu stop kejap. Tetiba dapat komisen tak disangka.

“Macam mana nak mulakan?”

1. Daftar program affiliate BRC.

2. Copy ayat iklan, posting & copywriting. Paste di profile sendiri, group atau page. Sama macam promo produk lain.

3. Dapat komisen apabila jualan berlaku melalui link ID.

Cara mendaftar & dapatkan ID affiliate

KLIK link ini untuk mulakan proses pendaftaran.

BRC.my | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my