fbpx
logo brc 200
Jam
Minit
Saat

PLAN B: Buat backup plan supaya kita boleh jaga diri sendiri & keluarga

1 jam Training Online PERCUMA ekslusif dari BRC:

Matlamat training:
πŸ‘‰Β Buka jalan supaya anda nampak apa patut buat untuk lebih bersedia jaga diri sendiri & keluarga.
πŸ‘‰ Ada simpanan untuk guna masa kecemasan (contoh: PKP & Covid-19)
πŸ‘‰ Ada PLAN B kalau apa-apa berlaku kepada punca pendapatan utamaΒ 

Apa konten training ini?

1. Muhasabah Covid-19 & PKP
πŸ‘‰ LOMPATAN MINDA yang kita kena buat supaya kita bangkit & jadi lebih kuat dari krisis sekarang
πŸ‘‰ 5 tahap kebebasan dalam hidup: Apa dia & macam mana nak naik tahap?
πŸ‘‰ Betul ke ekonomi gawat? Boleh ke buat bisnes / side income?

2. Roadblock yang halang kita berjaya buat duit
πŸ‘‰ 1 benda bahaya yang kita buat untuk sabotaj diri sendiri
πŸ‘‰ Kenapa dah usaha macam-macam, tapi masih tak menjadi buat duit?
πŸ‘‰ _____ _____: benda yang kita WAJIB buang untuk bagi senang kita buat duit

3. Unstoppable skills: Always have PLAN B
πŸ‘‰ 2 faktor pengaruhi berapa banyak duit kita boleh buat
πŸ‘‰ SILAP yang ramai orang buat bila nak buat duit / plan bisnes
πŸ‘‰ Satu skill penting supaya kita sentiasa ada backup plan dalam hidup

Highlight dalam training…

πŸ”₯Β Tamparan kesedaran dari krisis Covid-19 & PKP

πŸ”₯ Kenapa lagi elok mulakan projek buat duit TANPA ideaΒ 

πŸ”₯ PUNCA SEBENAR kenapa ramai orang down dalam usaha projek buat duit

πŸ”₯ Pusingan dialog jahanam yang buat kita stuckΒ 

πŸ”₯ Apa benda yang kita TAK PERLU untuk mula projek buat duit — tapi kita sibuk mencari sampai tak mula-mula

πŸ”₯ 2 ukuran penting dalam FORMULA berapa banyak duit kita boleh buat — siap dengan contoh!

πŸ”₯ Kenapa fokus beriya-iya cari idea bisnes & cari produk nak dijual ialah JALAN YANG SESAT

πŸ”₯ 3 komponen dalam projek buat duit — nombor 1 & nombor 3 lebih penting

πŸ”₯ Contoh case study pelanggan TAK PEDULI pasal produk & idea hebat kita — asalkan boleh _____

πŸ”₯ Kenapa persaingan itu BAGUS & kenapa kita tak patut cari idea unik yang takde orang buat

πŸ”₯ Strategi mula projek buat duit TANPA risikoΒ 

πŸ”₯ 2 perkara yang orang makan gaji boleh buat supaya disayangi majikan & ada backup plan

πŸ”₯ Kenapa bisnes anda mungkin kena TUKAR PRODUK yang ditawarkan — idea bisnes sekarang tak boleh pakai

πŸ”₯ Strategi 6 langkah untuk mula projek buat duit TANPA risiko, TANPA idea — walaupun masih kerja makan gaji

πŸ”₯ Sample case study: Macam mana Ali mula projek buat duit sambil masih bekerja makan gaji

Bonus pendaftaran!

“Eh, daftar training percuma pun ada bonus?”

Ye.

Saya nak ‘rasuah’ anda supaya buat tindakan yang tepat untuk anda. Saya nak yakinkan lebih ramai untuk join.Β 

Daftar sekarang & saya akan beri bonus ‘5 Langkah Tawaran Nilai’:
πŸ‘‰ Langkah asas susun tawaran supaya prospek terbuka untuk beri duit pada kita
πŸ‘‰ Kerangka untuk anda lebih fokus kepada perkara penting dalam membina mesej marketing
πŸ‘‰ Cara susun idea bisnes supaya ada orang yang mahu beli apa kita jual

Bonus di hujung training!

“Ada lagi bonus?”

Ye.

Tonton video training sampai habis (1 jam) untuk dapatkan bonus: 2 Nombor Yang Anda Patut Bedah untuk Tingkatkan Jualan.

Isi borang di bawah untuk mendaftar…

1. Anda akan dapat bonus ‘5 Langkah Tawaran Nilai’

2. Anda akan dapat link ke video training.

3. Semuanya dalam emel anda.

BRC.my | Made with ❀️ in Putrajaya | hai@brc.my