fbpx
logo brc 200

PLAN B: Apa patut buat untuk hadapi krisis?

“Ofis dah tutup. Terpaksa cuti tanpa gaji. Mohon nasihat apa boleh buat dalam situasi sekarang.”

“Bisnes tak boleh jalan macam biasa. Cashflow dah takde masuk. Apa patut buat?”

1. Saya tanya khabar kepada hampir 15,000 subscriber emel BRC. Saya nak tahu apa situasi semua orang.

2. Banyak REPLY emel yang saya dapat.

3. Alhamdulillah kebanyakan mereka sihat. Ramai yang ber’kubu’ di rumah masing-masing.

4. Banyak juga reply yang risau pasal situasi tak menentu.

5. Ofis tutup. Cuti tanpa gaji atau separuh gaji. Yang masih bekerja dari rumah pula, tak tahu keadaan syarikat tempat kerja macam mana. Boleh ke bertahan.

6. Bawa Grab, penumpang kurang, sewa kereta tetap kena bayar.

7. Berniaga pakaian, makanan minuman dan macam-macam lagi; kurang pelanggan.

Situasi sekarang MEMAKSA kita berfikir semula…

Pandangan hidup kita pasal:
πŸ‘‰ Pergi kerja & perlu berada di tempat kerja
πŸ‘‰ Kestabilan pendapatan dengan bekerja makan gaji
πŸ‘‰ Kestabilan pendapatan dengan berbisnes dengan cara biasa

Semuanya SUDAH BERUBAH.

Ini masa sesuai untuk fikirkan:
πŸ‘‰ Apa langkah sekarang untuk hidup dalam situasi krisis sekarang
πŸ‘‰ Apa langkah seterusnya supaya situasi kacau bilau macam ni tak beri kesan besar kepada kita lagi

Pilihan di tangan kita.

Mahu jadi mana satu?

πŸ‘‰ Terus merungut & komplen, terus bersusah payah dalam keadaan krisis

ATAU

πŸ‘‰ Bina sistem & langkah supaya kita jadi ANTIFRAGILE* — kurang tersentuh dengan krisis, malah jadi lebih kuat

BRC buka satu Siri Training KHAS secara online percuma…

Kami mahu jemput anda yang:
πŸ‘‰ Nak ada lebih pilihan untuk bertindak & memilih haluan hidup
πŸ‘‰ Nak betulkan semula bisnes supaya boleh berjalan elok & mampu tampung hidup
πŸ‘‰ Nak gunakan skill yang ada untuk beri lebih nilai & bina sumber income tambahan
πŸ‘‰ Terbuka untuk reset semula pemikiran
πŸ‘‰ Sanggup belajar langkah yang patut dibuat untuk jaga diri sendiri & keluarga

Bukan semata-mata untuk orang yang dah ada / nak buat bisnes!

Tak semua orang mahu atau mampu untuk bina bisnes.Β 

Bisnes bukan satu benda mudah macam petik suis. Berbisnes bukan jalan penyelesaian mudah untuk dapat income lebih.Β 

Tak percaya, tengoklah bos anda sekarang. Tengah pening fikir macam mana nak jaga ramai staf dalam keadaan krisis!

Tapi…

Semua orang mahu LEBIH PILIHAN dalam hidup:
πŸ‘‰ Ada pilihan untuk bekerja dari rumah — sama ada terpaksa (jaga anak sakit) atau memang rutin harian
πŸ‘‰ Ada keyakinan & kepastian syarikat TAK AKAN BUANG kita masa syarikat tengah sempit
πŸ‘‰ Mahu dihargai & diberi ganjaran lebih di tempat kerja
πŸ‘‰ Mahu pilih kerja best & mencabar untuk dibuat supaya dapat beri lebih nilai & dapat bangunkan diri
πŸ‘‰ Mahu rasa PUAS dalam bekerja & ada pilihan untuk ‘lari’ ke syarikat yang lebih menghargai jika tempat kerja sekarang ada masalah

Tujuan Siri Training Plan B ialah…

Supaya kita ada LEBIH PILIHAN dalam pilih haluan hidup.

πŸ‘‰ Tak lagi rasa terpaksa kerja dengan syarikat entah apa dengan bos yang macam Β %#$%^*

Supaya kita LEBIH BERSEDIA hadapi macam-macam kemungkinan.

πŸ‘‰ Tak lagi rasa tersepit setiap kali ada musibah atau krisis melanda

Supaya kita jadi manusia yang lebih baik & bermanfaat kepada masyarakat.

πŸ‘‰ Lebih tinggi nilai & manfaat yang kita bagi kepada dunia, lebih tinggi ganjaran yang kita boleh dapat — untuk kita bina hidup yang lebih baik

Jom sertai kami…

Kalau anda percaya saya & BRC, jemput sertai.Β 

Kalau anda tak percaya saya & BRC, saya harap anda cari juga alternatif lain. Saya cuma harap semua orang bangkit lebih kuat daripada krisis ini & lebih bersedia untuk hadapi cabaran masa depan.

Bonus pendaftaran!

“Eh, daftar training percuma pun ada bonus?”

Ye.

Saya nak ‘rasuah’ anda supaya buat tindakan yang tepat untuk anda. Saya nak yakinkan lebih ramai untuk join.Β 

Banyak yang saya nak kongsi yang akan buka mata anda. Saya cuma boleh ajak dan beritahu.

RASA sendiri tak sama macam orang beritahu apa rasanya.

Saya jemput anda untuk RASA sendiri.

Daftar sekarang & saya akan beri bonus ‘5 Langkah Tawaran Nilai’:

πŸ‘‰ Langkah asas susun tawaran supaya prospek terbuka untuk beri duit pada kita

πŸ‘‰ Kerangka untuk anda lebih fokus kepada perkara penting dalam membina mesej marketing

πŸ‘‰ Cara susun idea bisnes supaya ada orang yang mahu beli apa kita jual

Isi borang di bawah untuk mendaftar…

1. Anda akan dapat bonus ‘5 Langkah Tawaran Nilai’

2. Anda akan dapat link untuk masuk ke Group Facebook ‘BRC Insider’

BRC.my 2019 | Made with ❀️ in Putrajaya | hai@brc.my