fbpx
logo brc 200

DOWNLOAD PERCUMA: APA BENDA KENA TAHU PASAL MARKETING SEBELUM BUAT & BELAJAR MARKETING?

Dah belajar macam-macam pasal marketing, tapi masih blur tak tahu nak buat apa… Malah makin serabut kepala otak?

Biasalah…

Bukan seorang dua yang ada masalah macam ni.

Makin masuk kelas, makin belajar… Makin serabut!

Apa nak buat ni?

Sebenarnya…

Sebelum buat & belajar marketing, ada beberapa benda kita kena tahu.

BRC hasilkan panduan ni untuk bantu anda buat persediaan yang betul pasal marketing SEBELUM buat & belajar marketing.

Tujuan: Supaya nanti kita boleh buat & belajar marketing dengan lebih tenang, senang & tersusun!

Barulah boleh buat sampai jadi.

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR DARI PANDUAN INI…

🔥 Apa kaitan mainan kanak-kanak dengan kita yang serabut pasal marketing? (mukasurat 5)

🔥 Apa benda yang takde dalam masa kita belajar marketing yang buatkan kita makin belajar makin tak faham? (mukasurat 6)

🔥 Apa kita patut buat SEBELUM buat & belajar marketing? (mukasurat 8)

🔥 Apa soalan-soalan mengarut kita suka tanya pasal marketing? Kenapa soalan ni mengarut & tak patut ditanya? (mukasurat 11)

🔥 7 silap faham yang biasa ada pada orang yang belum faham pasal marketing

🔥 Kalau kita fikir _____________________, baik hentikan niat nak menjual! (mukasurat 20)

🔥 Apa maksud sebenar copywriting? (mukasurat 22)

🔥 Macam mana nak tentukan copywriting tu berkesan? (mukasurat 24)

🔥 Kenapa orang tak beli produk kita walaupun produk kita terbaik, paling hebat & paling murah?  (mukasurat 26)

🔥 Satu silap faham yang pernah buat saya rasa nak baling kerusi dalam kelas! (mukasurat 27)

🔥 Kenapa kita patut buang fahaman nak mencari produk viral & buat iklan viral? (mukasurat 30)

🔥 Maksud marketing dalam bahasa senang faham dari seorang lelaki yang pernah uruskan kempen marketing US$9 billion! (mukasurat 39)

🔥 Benda-benda yang kita rasa macam marketing, tapi sebenarnya bukan marketing pun! (mukasurat 41)

🔥 Macam mana nak pilih teknik marketing? Macam mana nak pilih ilmu marketing? Macam mana nak pilih kelas marketing? (mukasurat 45)

🔥 …dan banyak lagi!

ISI BORANG DI BAWAH UNTUK DOWNLOAD PANDUAN INI SECARA PERCUMA…

🔆 Isi borang dengan maklumat yang betul

🔆 Check inbox & pastikan anda terima emel dari hai@brc.my

BRC.my 2019 | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my