Live Training Percuma!
logo brc 200

KHAS UNTUK ANDA YANG MAHU MEMBINA LEBIH SERIUS BERKEMBANG DENGAN HALATUJU JELAS…

Jemput sertai live training percuma ini…

Ini apa yang kami beri kepada klien consulting kami…

Klien consulting BRC, ada yang bayar sehingga RM6,900 untuk satu sesi consultation.

Apa masalah yang mereka selalu hadapi (yang anda pun hadapi sama)?

❌ Bertahun-tahun buat bisnes, masih di tempat sama

❌ Sanggup usaha keras dalam bisnes tapi tak tahu apa nak usahakan

❌ Bertindak & melabur dalam jalan yang tak patut, TAPI tak bertindak & melabur dalam jalan yang sepatutnya

Jadi…

Senang cerita:
SESAT!
TERLUPA PERKARA PENTING!
HILANG FOKUS!

Untuk pastikan mereka faham apa patut dibuat & kekal di landasan yang betul, kami berikan mereka:
KOMPAS BISNES!

Apa bendanya ‘kompas bisnes' yang kami bagi tu?

Selalunya, lepas habis belajar & sesi consultation pun, kita masih lagi berisiko untuk SESAT!

Terlupa jalan sebenar.

Itu yang kita sibuk buat benda tak patut & tak buat benda yang patut tu.

Kompas Bisnes yang diberi kepada klien kami bertujuan:
✅ Sentiasa jadi peringatan apa yang patut dikerjakan
✅ Tidak mudah terpesona dengan teknik & taktik baru — supaya tetap kekal berada di jalan yang benar
✅ Memastikan perkara penting dalam bisnes tetap jadi PRIORITI dalam tindakan bisnes

Kalau anda mahu kurangkan risiko SESAT DALAM BERBISNES…

Daftar training percuma ini…

Dijamin padat & bakal buatkan anda termenung memikirkan langkah-langkah yang sudah dibuat sebelum ini…

Lihat saja apa kata peserta training percuma kami sebelum ini.

Live training ‘Kompas Bisnes':
⏰ 9 malam
🗓 23 November 2021
🎬 Live melalui Zoom

Sila isi borang di bawah dengan maklumat tepat.

🛎 Anda akan dapat SPECIAL ALERT & link training melalui emel & SMS supaya anda tidak terlepas nanti.

Apa kata mereka yang pernah join LIVE training percuma bersama BRC?

Siapa yang buat training ni? Boleh percaya ke?

Nak percaya atau tidak, terpulang pada anda.

Saya tak boleh (dan tak nak pun) paksa.

Saya cerita sikit pasal saya, anda buat keputusan sendiri.

Saya Bukhari Ramli, dari BRC.my.

Sejak tahun 2010 (di Australia) dan bermula tahun 2013 (di Malaysia) saya merupakan konsultan & strategis yang dipanggil oleh pemilik bisnes untuk…

● Mendengar pemilik bisnes bercerita tentang situasi bisnes dari pangkal ke hujung, dari luar ke dalam, dari belakang ke depan

● Merungkaikan masalah bisnes yang berselirat sampaikan pemilik bisnes sendiri tak jumpa punca masalah sebenar

● Membantu pemilik bisnes membuat keputusan yang sesuai berdasarkan situasi & kekangan yang mereka hadapi

● Menggali & mempersembahkan masalah yang kadang-kadang pemilik bisnes sendiri tidak sedar itu satu masalah besar

● Menunjukkan kepada pemilik bisnes apa tahap seterusnya dalam bisnes & apa mereka patut buat untuk keluar daripada tahap sekarang dan melangkah ke tahap seterusnya

Saya banyak bekerja belakang tabir bisnes-bisnes yang mungkin anda pernah dengar atau pernah membeli dari bisnes tersebut.

😊😊😊

‘Tukang bisik' kepada pemilik bisnes…

Kerja-kerja saya dengan klien & partner bisnes yang dah capai jualan dari 6 ke 8 angka sebulan, sebenarnya tak banyak sangat pasal sales & marketing pun.

Kerja saya sebagai konsultan, strategis, penasihat & tukang fikir kepada pemilik bisnes banyak pasal topik-topik lain:
● Struktur & aliran kerja dalam bisnes
● Analisa kira-kira & struktur kos
● Analisa & kira-kira produktiviti tim bisnes
● BIG PICTURE strategi bisnes secara keseluruhan, bukan sekadar sales & marketing
● Membina bisnes ke arah satu mesin yang boleh bergerak tanpa penglibatan aktif pemilik bisnes
● Membina ‘pertahanan & perlindungan' kepada ISTANA BISNES yang mula terbina
● Visi 10-25 tahun untuk memastikan kelangsungan syarikat

BRC.my | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my