Tak reti buat iklan? Belajar dari PANDUAN PERCUMA ini...
logo brc 200

Blur & tak reti buat ayat iklan copywriting? Dapatkan panduan percuma ini...

“Rupanya lagi senang buat ayat iklan menjual lepas siap 3 ramuan ni!”

Kenapa kita SUSAH nak buat ayat iklan menjual?

Sama macam kita nak masak. Sebelum masak, siapkan ramuan dulu. Kalau takde ramuan, macam mana nak masak? Takkan masak angin je?

Sebelum buat copywriting, siapkan dulu ramuannnya!

Saya nak kongsi apa ‘3 Ramuan Copywriting' dalam panduan ini…

🔥 3 ramuan utama dalam ayat iklan copywriting. Macam nak masak, lagi senang kerja kalau kita dah ada bahan. Sama juga macam tulis ayat iklan, lagi senang kerja kalau kita dah siapkan semua ramuan ini.

🎁 BONUS: Dari mana datang idea iklan? Termenung lama, masih tak dapat idea iklan. Sebenarnya idea iklan bukannya patut keluar dari kepala otak kita. Dapatkan bonus ini untuk tahu PUNCA SEBENAR idea iklan.

Dapatkan panduan ini secara PERCUMA…

Panduan ini akan dihantar ke emel anda. 

Sila isi borang di bawah…

Apa kata mereka yang sudah belajar daripada panduan PERCUMA ini?

Assalamualaikum Tuan BRC,

Saya dah apply ramuan cikgu. Sy follow step by step dan buat lebih sikit sebagai latihan. Nampak lebih jelas struktur penulisan copywriting yg menjurus kpd storytelling. Selama ni sy banyak buat hard sell jadi ramuan ni bagi saya idea untuk jadi lebih kreatif dalam copywriting.

Terima kasih tuan.

~ Wahidah Khalid

Assalammualaikum Tuan BR.

Alhamdulillah dah buat latihan yang Tuan bagi. Nampak lebih jelas bila nak memulakan copywriting.

Susunan ayat & idea pun datang laju untuk dapatkan satu copywriting.

Terima kasih!

~ Zuraidah

Assalamualaikum, Tuan Bukhari.

Alhamdulillah, dah buat latihan tu semalam. Betullah. Bila ada ramuan yang betul, baru kita tahu golongan mana yang kita nak sasarkan untuk jual sesuatu produk tersebut.

Terima kasih banyak Tuan Bukhari. Sangat-sangat membantu. =)

~ Faarihin Talip

Salam.

Hai.

Terima kasih untuk perkongsian sebelum ni.

Amazingly, lpas baca tips yang encik berikan. Saya dah boleh tulis ayat iklan dengan lancar. 

~ Khairiyah Rustamin

Pertama sekali saya nak ucapkan terima kasih di atas perkongsian dan didikan tuan Bukhari dalam membina copywriting yg betul.

Saya telah buat apa yg di minta dan ternyata hasilnya sangat mengagumkan. Yg mana saya lebih jelas dan faham apa yg perlu di tulis dan bagaimana untuk menyampaikan mesej yg sepatutnya.

Saya tak sabar untuk menantikan perkongsian yg seterusnya dari Tuan Bukhari.

Saya doakan agar Tuan sihat sentiasa dan di pelihara oleh Allah S.W.T Sekian. Terima Kasih

~ Muhd Solihin Zaman

Saya suka sangat emel tuan yang kali ini. Sebab penerangan dia cukup jelas.

Kalau sebut frasa kenal pelanggan… Dia jadi macam stuck, tak tahu nak kenal dari mana.

Emel hari ini best dan cukup rencahnya. Contoh jelas dan actionable.

Boleh nampak dari ramuan 1, membawa ke pelbagai masalah sengsara ke pelbagai solusi boleh ditawarkan.

Terima kasih tuan.

~ Khairudi Juni

“Ya, saya nak dapatkan panduan percuma ini…”

Sila isi borang di bawah…

BRC.my | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my