Tak reti buat iklan? Belajar dari PANDUAN PERCUMA ini...
logo brc 200

Blur & tak reti buat ayat iklan copywriting? Dapatkan panduan percuma ini...

🔥 Kenapa copywriting ialah senjata penting untuk orang bisnes. Kalau dah nama orang bisnes, alang-alang tu eloklah kita siapkan senjata penting ni & belajar selok belok copywriting dengan bersungguh-sungguh. Saya kongsi macam mana cara belajar copywriting supaya FAHAM & MENJADI!

🔥 Apa itu iklan? Rahsia 3 PERKATAAN dari tahun 1905 yang buatkan seorang manusia jadi kaya raya dengan iklan. Lepas tahu ni, lagi senang untuk kita buat iklan!

🔥 3 BAHAYA guna template & formula copywriting TANPA persediaan yang cukup. Ye, saya boleh bagi je template & formula copywriting. Tapi kalau anda tak faham, silap-silap boleh jadi senjata makan tuan. Elok kita tahu dulu apa persediaan yang kita patut buat.

🔥 3 kesilapan utama yang penjual biasa buat dalam ayat iklan copywriting. Saya dah tengok banyak contoh ayat iklan copywriting yang dihantar kepada kami. Banyak kesilapan ni boleh dielak kalau kita tahu ini cara yang salah.

🔥 3 kerja utama yang patut dibuat oleh ayat iklan copywriting. Senang cerita, kalau ayat iklan kita tak buat 3 kerja utama ni, sia-sialah jadinya.

🔥 3 ramuan utama dalam ayat iklan copywriting. Macam nak masak, lagi senang kerja kalau kita dah ada bahan. Sama juga macam tulis ayat iklan, lagi senang kerja kalau kita dah siapkan semua ramuan ini.

🎁 BONUS: Dari mana datang idea iklan? Termenung lama, masih tak dapat idea iklan. Sebenarnya idea iklan bukannya patut keluar dari kepala otak kita. Dapatkan bonus ini untuk tahu PUNCA SEBENAR idea iklan.

Jangan melepas!

Dapatkan panduan ini secara PERCUMA…

Panduan ini akan dihantar ke emel anda. 

Sila isi borang di bawah…

Apa kata mereka yang sudah belajar daripada panduan PERCUMA ini?

Assalamualaikum Tuan BRC,

Saya dah apply ramuan cikgu. Sy follow step by step dan buat lebih sikit sebagai latihan. Nampak lebih jelas struktur penulisan copywriting yg menjurus kpd storytelling. Selama ni sy banyak buat hard sell jadi ramuan ni bagi saya idea untuk jadi lebih kreatif dalam copywriting.

Terima kasih tuan.

~ Wahidah Khalid

Assalammualaikum Tuan BR.

Alhamdulillah dah buat latihan yang Tuan bagi. Nampak lebih jelas bila nak memulakan copywriting.

Susunan ayat & idea pun datang laju untuk dapatkan satu copywriting.

Terima kasih!

~ Zuraidah

Assalamualaikum, Tuan Bukhari.

Alhamdulillah, dah buat latihan tu semalam. Betullah. Bila ada ramuan yang betul, baru kita tahu golongan mana yang kita nak sasarkan untuk jual sesuatu produk tersebut.

Terima kasih banyak Tuan Bukhari. Sangat-sangat membantu. =)

~ Faarihin Talip

Salam.

Hai.

Terima kasih untuk perkongsian sebelum ni.

Amazingly, lpas baca tips yang encik berikan. Saya dah boleh tulis ayat iklan dengan lancar. 

~ Khairiyah Rustamin

Pertama sekali saya nak ucapkan terima kasih di atas perkongsian dan didikan tuan Bukhari dalam membina copywriting yg betul.

Saya telah buat apa yg di minta dan ternyata hasilnya sangat mengagumkan. Yg mana saya lebih jelas dan faham apa yg perlu di tulis dan bagaimana untuk menyampaikan mesej yg sepatutnya.

Saya tak sabar untuk menantikan perkongsian yg seterusnya dari Tuan Bukhari.

Saya doakan agar Tuan sihat sentiasa dan di pelihara oleh Allah S.W.T Sekian. Terima Kasih

~ Muhd Solihin Zaman

Saya suka sangat emel tuan yang kali ini. Sebab penerangan dia cukup jelas.

Kalau sebut frasa kenal pelanggan… Dia jadi macam stuck, tak tahu nak kenal dari mana.

Emel hari ini best dan cukup rencahnya. Contoh jelas dan actionable.

Boleh nampak dari ramuan 1, membawa ke pelbagai masalah sengsara ke pelbagai solusi boleh ditawarkan.

Terima kasih tuan.

~ Khairudi Juni

BRC.my | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my