Apa kata peserta BSG? - BRC.my
logo brc 200

Apa kata peserta Business Strategic Gameplan?

Masih ragu-ragu?

Masih tak boleh buat keputusan?

Ambil masa untuk baca tulisan peserta BSG. Ada yang tulis panjang lebar supaya anda mudah buat keputusan untuk diri sendiri.

Sebelum itu, INGAT:
Akhirnya kita sendiri perlu buat keputusan sendiri.

Beribu jampi, amanat, kata-kata semangat pun tak berguna kalau kita tak buat keputusan.

Guna ini untuk bantu keputusan. BUKAN halang keputusan.

Ayam Tempayan Serkam: Bisnes tepi jalan, 3 cawangan dalam masa 6 bulan

bsg - zara 1
bsg - zara 2
bsg - zara 3

Tak buat bisnes: Makin perform di tempat kerja & mampu handle task lebih mencabar

bsg - zulaikha 1
bsg - zulaikha 2
bsg - zulaikha 3

Bisnes fesyen online: Jualan naik 10X dengan ‘teknik biasa-biasa je'

bsg syafiq baju 10x
bsg - syafiq baju 1
bsg - syafiq baju 2

Bisnes drop, mula bisnes baru: Jualan lebih 6 angka kurang 3 bulan

bisnes drop - izman 1
bisnes drop - izman 2

Dulu lost, sekarang lebih jelas fikiran: Sewa premis, hire staf & bisnes lebih serius!

bsg - ain zakiah 1
bsg - ain zakiah 2

Bisnes homestay tak jalan, buat bisnes baru: Jualan 5 angka dalam masa kurang 2 minggu

bsg - pakya

Kelas bisnes menyentapkan, tapi buat diri lebih bertenang!

bsg - aiman

Kelas gila mencuci otak supaya tak cari teknik mengarut lagi

bsg - raden

Dulu pergi banyak kelas makin lost, sekarang lebih faham cara untuk berjaya dengan tenang

bsg - hariz 1-1
bsg - hariz 1-2
bsg - hariz 2

Dah masuk BSG pun masih terkinja-kinja & tak percaya, akhirnya bila cuba sendir baru tahu!

bsg - naqib 1
bsg - naqib 2
bsg - naqib 3

Ada banyaaaaaak lagi tulisan-tulisan alumni BSG….

Kami pun nak larat nak copy paste semua kat sini. Nanti page ni jadi panjang berjela lagi.

Apa lagi yang anda tunggu?

Setahun lagi, usia bertambah setahun…

Adakah masih mahu duduk di tempat sama dengan masalah yang sama?

BRC.my | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my