"Kan best boleh buat ayat iklan menjual..."
logo brc 200
ayat iklan menjual

ATURAN PEMBAYARAN & TEMPAHAN:

🔥 Isi nama penuh, emel & no telefon
🔥 Buat bayaran melalui online banking

ADA MASALAH UNTUK BUAT TEMPAHAN / BAYARAN?

KLIK SINI untuk Whatsapp Tim Customer Support kami. 
Atau terus hubungi 6013 286 4910.

Billing details

Additional information

Your order

Product Subtotal
Placeholder
Ayat Iklan Menjual
  × 1
RM50.00
Subtotal RM50.00
Total RM50.00
  • Bayar terus dengan Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, RHB, Hong Leong Bank, Bank Muamalat, Public Bank, Alliance Bank, Affin Bank, AmBank, Bank Rakyat, UOB, Standard Chartered.

BRC.my 2019 | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, tunggu kejap, kami ada tawaran istimewa untuk kali ini saja...

We have a special one time offer just for you.

DAPATKAN 5 VIDEO LATIHAN '21 FORMULA COPYWRITING' — HANYA TAMBAH RM70 SAHAJA (HARGA BIASA RM150-190)

RM70.00
Dengan '21 Formula Copywriting' anda akan dapat lebih banyak formula copywriting. Anda akan lebih faham tengok banyak contoh formula.

Saya kumpul formula copywriting ini sejak saya mula belajar copywriting 15 tahun dulu! Anda tak perlu tunggu sampai 15 tahun. Saya dah siap stadi semuanya & kumpulkan untuk anda.

Anda akan dapat formula copywriting yang anda boleh guna untuk:
✅ Iklan menjual produk
✅ Sales letter
✅ Skrip jualan video
✅ Skrip jualan emel
✅ Flyer, pamphlet & brochure
✅ Skrip jualan jurujual
✅ Surat menjual 'direct mail'

—

“Dalam 21 Formula Copywriting, ada cerita pasal macam mana nak orang baca iklan kita sampai habis.

“Dah try 2 formula tuan. Closing rate lebih kurang 65%. Kebanyakan yang baca, klik link wassap dan memang niat nak beli. Like tak banyak, closing rate yang naik banyak. Sekarang saya dah draft copywriting untuk 7 formula lain.”

“Yang lagi best, mereka ni tak banyak cekadak & soalan pun. Kalau ada soalan pun, setakat tanya macam mana nak guna je. Dulu orang beli sebotol je. Sekarang ramai yang beli banyak dalam 2-3 botol sekali. Yang beli 10-20 botol pun ramai.”

~ Tuan Nahar, jual barang pertanian
Sales naik dari RM2,000 sebulan tengah tahun 2019 kepada RM40,000 sebulan hujung tahun 2019 — peningkatan 20X ganda!

—

Pilih:
👉 SPECIAL OFFER — Tambah RM70 & dapatkan 'Ayat Iklan Menjual' + '21 Formula Copywriting' (total RM120)
👉 Daftar 'Ayat Iklan Menjual' (total RM50)

🔥🔥🔥
Lebih 50% peserta pilih untuk dapatkan SPECIAL OFFER ini.
🔥🔥🔥