"Kan best saya boleh tulis ayat iklan menjual yang berkesan..."
logo brc 200

"Kan best saya boleh tulis ayat iklan menjual yang berkesan..."

Selama ini, setiap kali nak buat ayat iklan mesti anda akan blur, tak tahu nak mula dari mana dan stress fikir.

Betul tak?

Cuba bayangkan kalau anda boleh buat sendiri ayat iklan anda sendiri yang berkesan.

Anda ada rujukan setiap kali nak tulis ayat iklan.

Tak blur.

Tak fikir lama sangat untuk buat ayat iklan.

Tak sakit kepala.

Tak sakit hati ayat iklan tak berkesan.

Tak banyak BUAT SILAP dalam menulis ayat iklan.

Kalau sekarang ni anda ambil masa sampai berjam-jam untuk siapkan satu copywriting iklan. Banyak kerja lain yang tertangguh sebab anda ambil masa lama sangat untuk buat ayat iklan ini.

Kalau tak berkesan? Anda kena duduk balik dan ulang semula proses untuk siapkan ayat iklan anda.

😭😭😭

Macam mana kalau anda hanya perlukan 30 minit saja masa untuk buat ayat iklan?

Jimat banyak masa kan?

Dalam 1 jam boleh siap 2 ayat iklan yang anda boleh test serentak.

Dan yang paling penting ayat iklan anda lebih berkualiti dan berkesan untuk tarik prospek berbanding sebelum ni sebab anda kurang buat silap.

Sebenarnya, senang je buat ayat iklan ni kalau anda:
🔥 Faham apa sebenarnya copywriting
🔥 Elakkan kesilapan biasa dalam menulis ayat iklan
🔥 Anda tahu cara ukur keberkesanan ayat iklan anda
🔥 Ada formula susunan iklan untuk anda ikut

Dapat 4 benda ni, kerja anda jadi senang.

Macam mana kalau anda berpeluang untuk belajar semua benda ni dengan hanya 4 modul video saja?

✅ Video online, anda boleh belajar sendiri di rumah depan laptop.

✅ Modul mudah faham, mudah akses.

✅ Ada satu template khas yang anda boleh guna setiap kali nak buat ayat iklan.

❌ Tak perlu rugi beribu spend iklan, langgar dinding untuk tahu kesilapan anda.

❌ Tak perlu bayar kelas harga mahal untuk belajar copywriting.

Alhamdulillah dah habis tengok video dan buat nota.

Lepas tengok vid ‘ayat iklan menjual' saya bukan je dapat tau apa silap masa buat copywriting sebelum ni. (Memang syok Sendiri!)

Tapi lebih lagi saya belajar macam mana nk belajar dengan betul. Nak belajar ni bukan sekadar tengok video atau baca buku je..

Sekarang sy dah ada struktur dan cara macam mana nk dapatkan idea utk buat copywriting. simple je rupanya.

~ Zakwan Zainuddin

Banyak Copywriting yang saya buat selama ni syok sendiri je.

Setelah belajar Ayat Iklan Menjual, saya sedar kat mana kesilapannya dan kena perbetulkan semula.

Formula AWESOME memang senang nak buat. Step by Step ditunjukkan. Ikut je dah siap satu Copywriting.

~ Norhisyam Hassan

“Tapi saya dah banyak modul copywriting saya belajar, dah macam-macam kelas pergi tapi masih blur nak buat copywriting. Sesuai ke panduan ni?”

Masalah ni memang biasa. Pergi kelas, belajar, balik masih blur.

Kenapa blur?

Sebab anda tak faham KONSEP SEBENAR COPYWRITING.

Saya bukan sekadar ajar anda formula copywriting, lepas tu tu anda tiru buta-buta dalam keadaan tak faham.

SEBELUM saya kongsi formula ‘Ayat Iklan Menjual'…

Saya akan bagi anda faham apa itu sebenarnya copywriting. Bukan saja dari sudut marketing, tapi juga dari sudut macam mana manusia membaca ayat copywriting anda.

Ini benda yang TAKDE dalam anda belajar copywriting sebelum ni. Sebab tu jadi tak faham!

Saya salah seorang dari senarai yang sentiasa melabur banyak wang membaca dan mencari Ebook atau kelas seminar yg mengajar copyrwiting… tapi masih blurrr..

Setelah saya terbaca dan beli video ni… maka barulah sedar dan faham apa itu copywriting…

selama ini saya tulis iklan hanya hentam syok sendiri tapi kali ini saya tulis apa yang ada dalam kepala hotak pelanggan, nak dekat kepada pelanggan lagi…

~ Sulaiman Zakaria

Alhamdulillah, saya dah tengok semua video ini. Saya sangat berpuas hati kerana penjelasan yang diberikan sangat jelas.

Sejak saya menulis mengikut flow yang tuan ajarkan, penulisan saya lebih menarik. Memang lebih mudah untuk dapatkan perhatian prospek dan seterusnya close sale.

Banyak-banyak training tentang copywriting, memang cara BRC yang paling jelas dan mudah.

Terima kasih saya ucapkan. Semoga BRC terus sukses supaya dapat membantu lebih ramai orang.

~ Amirah Taharudin

“Eh dari tadi cerita pasal panduan video ni. Apa nama panduan ni?”

Haaa… kalau anda dah baca sampai sini, bermaksud anda serius nak belajar cara buat ayat iklan menjual dengan betul yang boleh tarik pelanggan.

Kita belajar biar sampai jadi!

Nak tahu lebih lanjut pasal panduan ni?

BRC.my | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my