fbpx
logo brc 200

Langkah demi langkah buat duit tanpa risiko & Tanpa modal walaupun belum ada idea

Tawaran ini akan diTUTUP dalam masa…

Hari
Jam
Minit
Saat

“Akhirnya saya berjaya kenalpasti superpower saya, cari audiens yang tepat, gunakan superpower saya untuk bantu mereka & dapat pelanggan yang sanggup bayar!”

 

Best kan dapat macam tu?

Assalamu’alaikum wa rohmatullah. Hai. 

Saya Bukhari Ramli dari BRC. 

Saya percaya setiap orang ada kelebihan, kemahiran & superpower yang diperlukan oleh pelanggan.

Dan pelanggan ini SANGGUP keluar duit nak bayar untuk dapatkan apa yang mereka perlukan.

Maksudnya:
Semua orang ada potensi untuk mulakan projek buat duit & susun baik-baik sampai jadi satu bisnes yang boleh bagi pendapatan.

Ini bukan cakap-cakap sembang kosong. Saya dah kongsikan dengan ramai peserta BRC yang berjaya capai potensi mereka untuk bina projek buat duit.

Cuma… masalahnya…

#1: Banyak ikut-ikut orang

Nampak orang jual produk A, kita ikut jual produk A.

Nampak orang jual produk B pulak, kita pun tinggalkan produk A melompat ke produk B pulak.

Nampak orang jual guna cara X, kita pun ikut jual guna cara X.

Akhirnya, rugi masa & duit sebab takde ROADMAP yang jelas untuk bertindak. Semuanya main ikut-ikut je.

#2: Terlalu fokus pada nak cari idea & produk

Tak mula-mula sebab masih lagi cari idea terbaik. Bertahun-tahun tak bergerak.

Sedangkan pelanggan sebenarnya tak kisah sangat pun pasal produk!

Dah dapat produk pula, sebenarnya produk tu tak boleh jual & tak sesuai dengan kita.

Mungkin orang lain boleh jual laku berkepuk-kepuk. TAK SEMESTINYA sesuai dengan kita.

#3: Tak sedar superpower sendiri

Sibuk menjual produk yang tak sesuai.

Sedangkan depan mata ada kemahiran & kebolehan yang pelanggan perlukan — sampai mereka sanggup keluar duit untuk bayar.

#4: Tak berjaya jumpa audiens tepat

Masih mencuba-cuba teknik marketing yang tak berkesan. Buat ikut orang.

Habis masa & duit buat macam-macam teknik.

Sedangkan ada cara lebih berkesan untuk dapatkan audiens tepat depan mata. Audiens ini pula akan mengaku & terus nak jadi pelanggan dengan tawaran yang sesuai.

#5: Tak tahu nak mula dari mana

Ada yang mula saja terus ambil stok produk banyak.

Ada yang mula saja terus renovate kedai mahal-mahal.

Ada yang mula saja terus nak keluar produk sendiri.

Ada yang mula-mula terus sibuk fikir branding, logo, nak daftar syarikat dsb.

Melompat-lompat ke sana ke sini ke sana ke sini.

Sedangkan semua itu tak penting selagi belum terbukti idea kita berjaya buat duit.

#6: Tak boleh commit dengan projek buat duit

Sekejap semangat, nak buat!

Sekejap down, tinggal terus.

Buat geli-geli & acah-acah.

Hasilnya pun geli-geli & acah-acah.

Join seminar, masuk kelas, beli ebook… Belajar separuh jalan. Buat separuh jalan.

Hasilnya: KOSONG! Malah lebih teruk dari kosong sebab duit dah keluar, takde duit yang masuk.

#7: Tak kenal diri sendiri & tak buang kepercayaan karut dalam diri sendiri

Susah nak kenal pelanggan, susah nak kenalpasti bisnes apa patut buat sebab…

Tak kenal diri sendiri.

Ada pula kepercayaan karut pasal buat duit. Nak buat, tapi diri sendiri yang sabotaj.

“Eh, ini tak boleh.”

“Eh, nak buat ni aku kena ada modal besar. Takde modal mana boleh jalan.”

“Eh, nak buat bisnes ni aku kena ada ilmu itu, ilmu ini, kena ada laptop canggih, nak buat live kena ada kamera mahal…”

Macam-macam syarat bagi kat diri sendiri.

Akhirnya, sentiasa berputar-putar mencari tapi tak jumpa-jumpa.

SOALNYA: APA ANDA MAHU BUAT SEKARANG?

1. Anda boleh tersangkut dalam putaran macam kat atas tadi. Buntu, blur, merungut, salahkan orang lain, komplen dan terus tersangkut.

ATAU…

2. Anda belajar & cari cara sendiri. Ye, semua benda boleh Google & cari sendiri. Carilah buku & panduan untuk buat sendiri.

ATAU…

3. Belajar dalam satu program latihan untuk: betulkan mindset, bina roadmap, buang kepercayaan karut, kenalpasti superpower sendiri, cari audiens tepat, kenalpasti apa mereka nak & jual kepada mereka.

Macam peserta-peserta yang dah berjaya di bawah…

Saya jemput anda untuk belajar dalam program latihan online…

MODUL: YOUR ROADMAP

OBJEKTIF:
👉 Jelas hala tuju setiap langkah supaya tidak terkandas di tengah jalan
👉 Buang perkara-perkara tak perlu dalam misi supaya tak serabut & putus asa banyak sangat benda nak kena siapkan
👉 Fokus kepada perkara yang patut ada sahaja

KANDUNGAN:
🔥 Apa yang kita TAK PERLU dalam projek buat duit — tapi orang suka nak buat sampaikan tunggu bertahun-tahun tak gerak
🔥 Apa yang kita PERLU dalam projek buat duit
🔥 3 komponen WAJIB dalam projek buat duit
🔥 Kira-kira kemampuan kita untuk buat duit — dah tahu ni nanti rasa lebih senang untuk mula & lebih fokus kerja yang menjadi
🔥 Cara bina roadmap projek buat duit yang boleh gerak cepat — siap dengan contoh!

MODUL: YOUR MINDSET

OBJEKTIF:
👉 Bina mindset usahawan yang sentiasa nampak peluang & semua benda boleh setel
👉 Bina bisnes yang boleh bertahan lama sebagai aset — bukan sekadar kais pagi makan pagi, buat buat buat masih tak berkembang, penat je lebih!

KANDUNGAN:
🔥 MATA HELANG — cara latih diri nampak peluang untuk buat duit di mana-mana, sampai makan pun tak habis dengan idea-idea baru!
🔥 Cara untuk buat bisnes walaupun takde produk & takde kepakaran sendiri
🔥 BUANG EGO — kenapa orang bisnes tak boleh syok sendiri
🔥 RAPID PROTOTYPING — cara pastikan idea bisnes menjadi sebelum dikerjakan, dengan cepat & tak perlu tunggu lama
🔥 ASET TAHAN LAMA — beza cara bisnes kais pagi makan pagi VS bisnes yang bina aset yang semakin kukuh dan boleh beri imbuhan dalam jangka panjang (ada contoh yang buatkan mata anda terbuka!)

MODUL: YOUR WORLDVIEW

OBJEKTIF:
👉 Buang kepercayaan karut yang menghalang tindakan anda dalam projek buat duit
👉 ‘Install’ kepercayaan baru supaya boleh bertindak pantas TANPA dihalang diri sendiri

KANDUNGAN:
🔥 SOFTWARE VS HARDWARE: Macam mana ‘kepala otak’ anda menghalang & melembapkan anggota badan lain untuk bertindak dalam projek buat duit
🔥 FEED THE BRAIN — suapkan kepala otak dengan ‘makanan’ yang lebih baik supaya dapat beri arahan yang betul untuk bertindak
🔥 Perlawanan pandangan — cara untuk persoal & goyahkan kepercayaan karut yang menghalang tindakan anda
🔥 WUJUD, TAPI TAK BETUL — cara untuk berdamai dengan jiwa tanpa percaya kepada dakyah-dakyah karut yang dibisikkan
🔥 AUDIT PANDANGAN & KEPERCAYAAN — 7 langkah untuk perbaiki kepercayaan karut & pasang kepercayaan baru yang buat anda lebih lega & bebas bertindak (lengkap dengan contoh!)

(Ada 7 langkah semuanya. Dalam gambar ini langkah pertama & ketujuh sahaja.)

YOUR MODUL: YOUR SUPERPOWER

OBJEKTIF:
👉 Cari aset dalam diri supaya dapat dipakejkan ke dalam bentuk yang boleh dijual termasuk yang selalu terlepas pandang
👉 Gali emas berharga dalam diri WALAUPUN yang  anda sendiri rasa biasa-biasa & tak boleh jadi bisnes

KANDUNGAN:
🔥 IDEA BISNES GILA — contoh-contoh idea bisnes yang nampak biasa-biasa & mengarut tapi boleh jadi bisnes yang menguntungkan!
🔥 4 langkah untuk cari superpower dalam diri sendiri supaya boleh dijual kepada pelanggan yang sanggup beli (lengkap dengan contoh!)

MODUL: YOUR AUDIENCE

OBJEKTIF:
👉 Cari kumpulan audiens awal supaya boleh mula cepat tanpa belajar marketing yang terlalu advanced & tunggu masa lama

KANDUNGAN:
🔥 Langkah demi langkah cara kenalpasti prospek audiens yang mudah dicapai tanpa proses marketing yang memeningkan kepala (pening kepala sangat nanti langsung tak mula!)
🔥 Kriteria pemilihan prospek audiens yang menguntungkan & sesuai untuk dijalankan sebagai projek buat duit

MODUL: YOUR VALUE

OBJEKTIF:
👉 Kenalpasti nilai yang pelanggan mahukan sampai mereka sanggup bayar!

KANDUNGAN:
🔥 UNSTOPPABLE SKILL: Kemahiran paling penting untuk buat duit — anda boleh hidup di mana-mana saja dalam apa jua keadaan
🔥 Cara untuk kenalpasti hasil yang prospek audiens nak sangat — sampai mereka sanggup bayar
🔥 Kriteria pemilihan idea yang lebih menguntungkan

Dapat pelanggan sanggup bayar RM2,000!

Dapat pelanggan sanggup bayar RM1,000!

Rasa puas & baru faham makna VALUE!

MODUL: YOUR SOLUTION

OBJEKTIF:
👉 Hasilkan produk yang PASTI dimahukan oleh pelanggan — tiada risiko rugi & gagal besar

KANDUNGAN:
🔥 Cara untuk cari / cipta produk & servis untuk dijual — dengan risiko kewangan yang rendah
🔥 Cara untuk berkomunikasi dengan prospek audiens & minta mereka bantu kita membangunkan penyelesaian yang mereka nak
🔥 Kriteria pemilihan produk & servis yang menguntungkan

MODUL: YOUR GROWTH

OBJEKTIF:
👉 Kembangkan satu projek buat duit yang sudah berjaya supaya boleh beri hasil lebih besar dengan stabil & konsisten

KANDUNGAN:
🔥 Apa yang patut dibuat dengan kumpulan pelanggan terawal supaya lebih mudah untuk buat marketing mendapatkan lebih ramai pelanggan
🔥 ‘Marketing Framework’ — Cara susun kempen marketing untuk tingkatkan lebih pendapatan daripada projek buat duit
🔥 Anda akan nampak cara untuk ‘SCALE & GROW’ projek buat duit anda supaya boleh jadi bisnes full time yang berkembang

“Uiiii… Ingatkan ebook 4-5 bahagian je.”

Eh, mestilah.

Inikan BRC!

Saya memang nak bagi anda boleh mula dari awal sampai selesai.

Semua modul ini akan disampaikan melalui video online!

Ye, semua 8 modul di atas akan disampaikan dalam bentuk video.
🎬🎬🎬

Anda boleh tonton secara online di mana-mana saja asalkan ada internet.

Bukan itu saja…

Latihan kerja rumah supaya anda nampak apa patut dibuat…

Anda juga akan dapat latihan kerja rumah supaya anda boleh ikut setiap modul & buat apa yang perlu dikerjakan.

🔥 ‘Guided practice’ — latihan kerja rumah untuk anda buat supaya jelas apa anda patut buat di setiap langkah
🔥 Template soalan-soalan ‘killer’ untuk gali apa yang audiens anda nak sangat-sangat & sanggup bayar
🔥 ‘Audit pandangan & kepercayaan’ untuk anda periksa apa pandangan & kepercayaan karut yang halang anda bergerak mulakan projek buat duit
🔥  ‘Product Creation Framework’ — cara bekerjasama dengan audiens untuk bina produk yang mereka mahu & kriteria pemilihan produk menguntungkan
🔥 ‘Multiply Your Customer’ — cara kaji pelanggan terawal & bina perancangan untuk gandakan jumlah pelanggan dengan formula mudah

Saya bagi LATIHAN KERJA RUMAH untuk setiap modul. Semuanya sudah disusun untuk bagi anda gerak & jelas untuk anda tahu apa patut dibuat!

“Macam mana kalau ada masalah dalam buat latihan atau cara saya buat latihan tusalah?”

Jangan risau…

Saya bukan jenis jual program lepas tu hilang!

Saya baca semua latihan kerja rumah yang anda buat. Kalau ada salah, saya betulkan atau saya buat video tambahan untuk bantu jelaskan mana yang salah!

Setiap masa saya akan tambah baik konten dalam ‘Mula Dari Kosong’ ni berdasarkan latihan kerja rumah yang peserta buat.

“Kat mana nak bagi jawapan kepada latihan kerja rumah ni?”

🎁 Special Bonus: Facebook Group 🎁

Dalam group ini, kami bagi ruang kepada anda untuk jawab latihan kerja rumah yang diberi.

Kita duduk dalam group & berjuang secara berjemaah supaya ada sokongan sesama sendiri.

Kalau blur & tak tahu punca, boleh rujuk jawapan kawan-kawan lain dalam group. Bukan untuk tiru, tapi untuk bagi kita nampak jalan!

Kalau rasa down & hilang semangat, boleh tengok apa orang lain buat!

You’re not alone!

BONUS, BONUS & BONUS! 🎁🎁🎁

OK…

Mula-mula memang saya buat 8 MODUL yang ada kat atas tadi je.

Tapi…

Lepas saya fikir balik, rasa macam ada yang kurang. Saya rasa tak puas. 

So saya bagi tambah lagi modul. Ini bonus yang saya tambah lepas peserta batch pertama mendaftar. Masa mereka daftar, mereka tak tahu pun akan dapat bonus ini.

PENTING:
Ini bukan bonus semata-mata dicipta untuk bagi nampak mahal. Ini bonus yang saya hasilkan sebab saya nampak PESERTA PERLUKAN untuk dapat impak maksima dari projek buat duit.

Jom kita tengok…

Bonus #1: Pre-Flight Alignment

Dah berapa ramai pergi kelas macam-macam, beli ebook macam-macam… tapi tak menjadi!

Saya bagi BONUS ini supaya peserta lebih bersedia dan tak ulang semula perangai belajar tapi tak habis buat!

🔥 Benda yang wajib berlaku supaya pembelajaran jadi HASIL yang dimahukan
🔥 Roadmap ‘Mula Dari Kosong’ supaya peserta jelas apa yang akan berlaku sepanjang program — taklah rasa putus asa di tengah jalan
🔥 Cara untuk belajar ilmu baru supaya dapat kuasai & jadi WORLD CLASS dalam bidang yang kita belajar
🔥 Cara untuk ‘berhubung’ dengan diri sendiri supaya diri sendiri terima apa yang dipelajari
🔥 Amanat saya kepada peserta ‘Mula Dari Kosong’ 

Semua ini diberi supaya peserta tak tersangkut tengah jalan!


Bonus #2: Your Mission

Banyak kali kita belajar & kita cuba buat tak menjadi sebab kita TAK JELAS masa depan yang kita mahukan. 

Dalam modul bonus ni, saya paksa peserta untuk bayangkan masa depan yang anda mahu cipta supaya lebih mudah bertindak tanpa alasan.

🔥 TERIMA MISI — satu latihan minda supaya peserta teruskan perjuangan projek buat duit tanpa halangan & alasan
🔥 THE FIGHTER — siapa yang peserta perlu jadi supaya tak lagi berulang kejadian buat kerja separuh jalan & dapat hasil hampeh!
🔥 THE WINNER — siapa yang peserta akan jadi selepas berjaya projek buat duit, tanam tekda dalam diri supaya jadi manusia yang lebih yakin & berjaya
🔥 3 jenis matlamat yang perlu ditetapkan sebelum mulakan misi projek buat duit


Bonus #3: What’s Next

Masalah yang selalu berlaku & merugikan ialah:

1. Dah berjaya mula satu projek buat duit sikit, tak tahu macam mana cara untuk teruskan.
2. Berapa ramai orang yang kita tengok, dah berjaya menjual sikit, tapi sebab takde perancangan habis jatuh semula?
3. Ada yang rugi duit hasil jualan. Yang pasti RUGI MASA bertahun-tahun sebab ulang je benda sama dan tak pergi tahap seterusnya.

Sebab tu saya bagi bonus ni:

🔥 ‘The Mindset of An Asset Owner’ — cara untuk ubah pandangan daripada turun naik turun naik kepada memiliki aset bisnes yang kekal lebih lama
🔥 Kemahiran-kemahiran lain yang anda perlu belajar supaya bisnes anda boleh berkembang
🔥 ‘Ghost Framework’ — Cara jalankan bisnes tanpa mengambil masa anda terlalu banyak
🔥 Anda akan nampak jalan untuk bina bisnes berterusan & ada aset yang berkembang — tak perlu lagi mula balik mula balik mula balik berkali-kali, penat tau!
🔥 Konten dalam bonus ini tinggi nilainya, saya boleh jual dengan harga RM150 — kali ni saya bagi sebagai bonus untuk anda

Berapa yuran untuk sertai Mula Dari Kosong?

Bayangkan anda lalu pengalaman sama macam peserta lain…

Anda sanggup belajar. Anda sanggup commit masa untuk usahakan apa yang anda belajar. Berjaya ada pokok pendapatan tambahan.

Ada lebih pilihan dalam hidup. Ada simpanan. Tahu kemampuan diri untuk jaga diri sendiri & keluarga.

Berapa nilai program latihan online ini di tangan anda?

Bagi kebanyakan orang: TAK TERNILAI harganya…

Dan berapa yang anda sanggup laburkan untuk capai itu semua?

RM300?

RM500?

RM1,000?

Timbangkan dengan apa yang anda boleh dapat, yuran macam tu memang berbaloi.

Betul tak?

Ingat objektif kita untuk ‘Mula Dari Kosong’:
🔥 Siapkan diri kita untuk jaga diri & keluarga untuk hadapi sebarang kemungkinan — sediakan payung sebelum hujan — dengan cara…
🔥 Adakan simpanan & adakan PLAN B dalam hidup kita dengan cara…
🔥 Belajar UNSTOPPABLE SKILL & jalankan projek buat duit walaupun kita takde modal, takut risiko & takde idea apa benda nak buat

Untuk masa depan.

Untuk diri sendiri.

Untuk keluarga. 

Yuran pendaftaran untuk program latihan online ‘Mula Dari Kosong’…

🔥 8 modul ‘Mula Dari Kosong’
🔥 Action Plan, Guided Practice & Latihan Kerja Rumah ‘Mula Dari Kosong’
🎁 BONUS: ‘Pre-Flight Alignment’
🎁 BONUS: ‘Your Mission’
🎁 BONUS: ‘What’s Next’
🎁 BONUS: Keahlian Facebook Group 

Semua isi ini disusun untuk bantu anda ada projek buat duit (part time atau full time). Berapa besar anda boleh dapat bergantung kepada disiplin & usaha anda.

Pasang tekad & niat dalam diri untuk buat jualan terkumpul RM10,000, RM30,000 atau RM100,000 dalam masa setahun.

Barulah berbaloi!

Nak atau tak?

Yuran pendaftaran sudah naik. Kali ini yurannya…

Hanya sahaja!

INGAT:
Ini bukan 1 ebook!

Ini siri video latihan.

Ada 8 modul. 

Setiap modul ada Latihan Kerja Rumah untuk anda jawab & buat.

Ada 🎁🎁🎁 BONUS lagi yang memang KHAS untuk tambah kuasa turbo dalam misi projek buat duit anda. 

Memang tak masuk akal harga yuran macam ni, kan?

Buat dengan betul, nilainya boleh jadi berkali-kali ganda. Kalau tak buat, saya JAMIN tak menjadi!

Tawaran  ini dibuka untuk masa terhad sahaja…

Tawaran ini tutup pada pukul 11.59 malam, 2 Julai 2020.

Jangan terlepas peluang.

Apa kata peserta yang dah join?

Sudah 2 batch pendaftaran ‘Mula Dari Kosong’ dibuka sebelum ini. 

Berikut ialah komen-komen peserta untuk modul-modul yang sudah dilalui…

BRC.my | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my