fbpx
logo brc 200

PANDUAN PERCUMA!

“Rupanya lagi senang buat ayat iklan menjual lepas siap 3 ramuan ni!”

Kenapa kita SUSAH nak buat ayat iklan menjual?

Sama macam kita nak masak. Sebelum masak, siapkan ramuan dulu.

Kalau takde ramuan, macam mana nak masak? Takkan masak angin je?

Berita baik!

Saya nak kongsi panduan ini dengan anda SUPAYA anda tahu apakah 3 ramuan dalam buat copywriting supaya kerja anda buat ayat iklan menjual lagi senang.

Walaupun percuma, isinya bukan sebarang. 

Saya siap bagi 3 LATIHAN untuk anda buat.

Tengok apa kata orang yang dah baca & buat…

“Terima kasih tuan. Value daripada tuan sentiasa saya hargai. Tak pernah murah walaupun percuma.”

~ Muhammad Uwais

“Alhamdulillah saya dah buat…

Hingga tak percaya lepas tu ada 3 potential client asyik tanyakan tentang harga. sejurus selepas saya blast out IKLAN tu… fuhhhh!!!”

~ Hanisah Mashkuri

“Saya nak ucapkan terima kasih di atas perkongsian dan didikan tuan Bukhari dalam membina copywriting yg betul.

“Saya telah buat apa yg di minta dan ternyata hasilnya sangat mengagumkan.  Saya lebih jelas dan faham apa yg perlu di tulis dan bagaimana untuk menyampaikan mesej yg sepatutnya.

“Saya doakan agar Tuan sihat sentiasa dan di pelihara oleh Allah S.W.T”

~ Muhd Solihin

Dapatkan panduan ini terus ke emel anda…

Isi borang di bawah…

“Dah tau dah mcm mana nak tulis ayat yg best.

lepas buat je, ada juga org yg pm.

~ Aisyah Maisarah

Terima kasih tuan dgn ramuan cw ni. tak pernah terpikir nk buat gini..

“Walaupun saya belum ambil sebarang pakej dgn tuan. tp saya dah terasa impaknya.”

~ Hafifi Zuki

“Terima kasih atas perkongsian 3RC ni…memang sangat-sangat membantu saya.

“Saya dapat celik mata untuk buat copywriting , daripada sebelum ni beku je hati prospek baca copywriting saya.”

~ Adyani Affandee

BRC.my | Made with ❤️ in Putrajaya | hai@brc.my