Home » Dapatkan jualan. Gandakan jualan!

 

Lihat apa kata orang bisnes ni…


SHORTCUT PENTING setiap usahawan perlu ada

“Apa yang saya lalu melalui ‘try and error’ bertahun-tahun sudah disimpulkan dengan amat mudah dalam program ini.

Ia terus terang shortcut yang paling penting setiap usahawan baru atau lama perlu ada dalam simpanan.

~ Faisal Abdullah


Berani JUAL LEBIH MAHAL daripada penjual lain

“Sales saya memang naik banyak lepas baca Tawaran Meleleh.Saya berani tawarkan harga lebih mahal daripada harga biasa yang seller lain tawarkan.

Kalau harga RM160, saya jual RM180. Harga RM120, saya jual RM150. Harga RM180, saya jual RM200. Harga RM150, saya jual RM180.

Dan mereka rela hati beri duit pada saya sebab Tawaran Meleleh yang saya berikan.

Biasa repeat customer pun memang best. Jimat kos. Tiap-tiap bulan update dengan customer, asalkan mereka percaya pada kita.

Ada juga customer complain. Saya buka balik Tawaran Meleleh, terus diorang ok balik.”

~ Adie Khairi


Pulangan PULUHAN RIBU RINGGIT

“Ini asas dalam mempengaruhi manusia untuk beli dengan segera. Bukan ilmu ‘trick’ atau ‘magic’.

Asbab ilmu ini saja dah beri pulangan puluhan ribu ringgit buat saya.

Ia asas yang nampak macam tiada apa-apa, tapi berimpak besar jika diamalkan.”

~ Suffian Salahudin


Sales meningkat 500%
Jualan terkumpul lebih RM200,000

Hasil jualan saya sehari selepas saya implement tawaran meleleh meningkat 500%. Walaupun iklan dijalankan pada pertengahan bulan (waktu orang tidak banyak duit).

Saya hanya ikut sebijik struktur format penulisan yang tuan ajar.

Dan saya masih lagi menjalankan iklan menggunakan tawaran meleleh dan sehingga hari ini collected sales saya sejak menggunakan teknik yang diajar adalah lebih kurang rm200k.”

~ Hafiz Azman


Jualan setiap bulan meningkat!

“Saya bernasib baik kerana membeli Tawaran Meleleh.

Ia membantu meningkatkan jualan saya sehingga terjual bulan pertama 100+ unit. Bulan kedua 200+ dan terus meningkat. Bulan ini untuk 2 minggu sahaja 200+ unit terjual.

Ia agak mustahil bagi saya memandangkan produk baru di pasaran.

Saya tidak ingat semua teknik Tawaran Meleleh Tuan Bukhari tapi saya amalkan satu sahaja sudah cukup membantu perniagaan saya.”

~ Faizah Zainal


TIDAK PERLU BEREBUT pelanggan lagi

“Bila memahami apa kehendak pasaran semasa, saya tidak perlu berebut pelanggan dan saya hanya mendapatkan pelanggan yang bersedia dengan tawaran saya kerana saya percaya kualiti servis saya dan tawaran yang saya berikan pasti berbaloi dengan apa yang pasaran pelanggan saya perlukan.

Saya dulu pernah katakan, program Tawaran Meleleh (dulu hanya bentuk e-book), adalah ‘kitab’ asas marketing. Sesiapa sahaja yang ada masalah dalam marketing, susah nak rancang tawaran untuk pelanggan, perlu ikuti program ini.

Buat pertama kali seteah mengikuti tertib panduan ini, saya telah berjaya buat jualan RM20K setelah menyusun semula plan marketing saya berdasarkan servis yang saya ada dengan kos marketing yang sangat rendah.”

~ Johan Muhammad


Teruskan baca jika anda mahu:

  • Dapatkan perhatian prospek
  • Bina mesej yang mampu tembusi otak mereka
  • REBUT prospek sebelum dapat kat pesaing
  • Jual produk lebih mahal walaupun ada pesaing
  • PATAHKAN objection prospek buat mereka sanggup membeli walaupun asalnya banyak cekadak
  • Tulis konten menarik untuk tarik audiens targetted & kurangkan kos iklan

banner-web-tawaran-meleleh

Apa itu program latihan Tawaran Meleleh?

+ Program latihan online premium yang telah bermula sejak 2014 dan telah disertai 5,000+ peserta

+ Modul tersusun selama 4 minggu untuk mudah belajar

+ 22 video latihan yang anda boleh tonton bila-bila masa

+ 16 worksheet yang anda boleh print dan isi tempat kosong, terus dapat idea untuk buat marketing dan iklan

 

Bagaimana Tawaran Meleleh bantu anda?

+ Faham proses jualan, apa yang perlu berlaku pada prospek supaya mereka membeli

+ Tahu cara buat iklan dan marketing

+ Dapatkan prospek SEBELUM prospek rasa mahu beli

+ Dapatkan prospek SEBELUM pesaing anda tangkap

+ Tahu cara jawab soal harga — boleh jual lebih mahal dan kurangkan rungutan pelanggan

+ Tak perlu takut persaingan sebab anda ada senjata rahsia tersendiri

+ Tulis konten menarik dengan mudah untuk jadi umpan mendapatkan prospek

+ Jimatkan kos marketing

+ Action plan yang tersusun — anda tahu apa patut buat pada setiap langkah

 


Apa kita akan belajar?

Minggu 1:

  • Enjin dunia bisnes: Bisnes tak bergerak tanpa enjin ini
  • Memahami proses jualan: 6 langkah yang prospek perlu lalui sebelum jualan berlaku
  • Tarik perhatian prospek walaupun banyak gangguan
  • Pilih bisnes yang mudah dimulakan dan mudah berkembang

Minggu 2:

  • Tangkap prospek walaupun prospek BELUM mahu membeli
  • Tangkap prospek lebih awal daripada SEBELUM pesaing lain tangkap
  • Formula pengaruh prospek supaya bertindak membeli
  • 3 rukun wajib marketing
  • Bentuk syarat pembelian pelanggan: Patahkan bantahan
  • Jual produk/servis walaupun mahal, tanpa tentangan
  • Dapatkan pelanggan kelaparan yang tak sabar untuk membeli
  • Rahsia bisnes supaya tiada persaingan

Minggu 3:

  • Tembok yang menghalang pembelian
  • Langkah demi langkah buat iklan

Minggu 4:

  • Jimatkan kos iklan: Umpan prospek dengan konten menarik
  • Contoh konten yang menghasilkan jualan tinggi dengan kos iklan rendah
  • Cara mudah hasilkan konten untuk umpan prospek
  • Proses 4 langkah dalam menghasilkan konten

Apa cara belajar?

buk tm

+ Video online.

22 video online.

Tak perlu keluar rumah pun. Boleh tonton bila-bila masa secara online.

+ Worksheet.

16 worksheet.

Download, print dan isi tempat kosong. Idea akan datang apabila terpaksa buat kerja rumah ini.

 

Boleh tanya soalan ke nanti?

Setiap minggu dalam program latihan nanti, saya akan ingatkan untuk tonton video, buat kerja rumah.

Anda boleh tanya soalan melalui emel.

 

Berapa yuran untuk sertai?

Yuran pelaburan untuk anda sertai hanyalah RM450 sahaja.

arrows_three_down
KLIK SINI
untuk mendaftar


Lebih senang capai target jualan

“Kami membuat perniagaan servis penjagaan laman / potong rumput.

Ternyata, pelanggan yang tepat itu lebih menguntungkan.

Sebelum ini kami buat potong rumput untuk semua jenis rumah / pelanggan. Sampai kami rasa penat disebabkan hasil yang kami dapat tak seberapa.

(Target kami rm300-400 sehari) biasanya susah dicapai.

Selepas kami tukar sasaran pelanggan kami, Alhamdulillah kadang- kadang, 2 rumah sahaja dah cukup rm300. Tapi kebanyakkan nya dalam setengah hari insyaAllah akan cecah target kami.”

~ Adib

 

DULU: Tak berani menjual.
SEKARANG: Untung RM7,000 bersih!

“Kalau ikutkan, sebelum belajar ilmu Tawaran Meleleh ni saya memang tak berani menjual. Saya fikir menjual ni satu proses yang complicated. Saya tak suka menjual.

Pada permulaan mengaplikasikan ilmu TM ini saya sudah UNTUNG RM 7000 bersih.

Sehingga hari ini, duit jualan dengan aplikasikan ilmu Tawaran Meleleh, saya sudah dapat melancong ke Argentina, London, Paris, Maldives. Semuanya hasil dari duit jualan suka-suka saya tu.”

~ Jannah Ar-Rayyan

 


Anda rasa yuran ini mahal?!

Come on…

Anda nak murah semata-mata ke?

Tak kisah kalau konten sampah dan tak berkesan asalkan murah?

Ye la tu!

Pelanggan tak mahu harga murah.

Pelanggan mahu harga berbaloi dan berkesan boleh setelkan masalah dia.

Kalau anda masih lagi komplen pasal harga mahal…

Mungkin sebab tu anda sendiri tak pandai buat tawaran berbaloi pada pelanggan.

Mungkin sebab tu anda masih mengeluh tentang persaingan harga dan tak pandai jawab bila pelanggan komplen mahal.

Berapa nilai ilmu ini kepada anda?

Kalau anda tidak boleh buat apa-apa yang menguntungkan dengan ilmu membina tawaran ini, memang anda tidak layak dan tidak perlu mendapatkan ilmu ini.

Memang anda akan rasa mahal.

Kalau anda rasa mahal, mungkin program ini bukan untuk anda. Takpe. Tak perlu sertai.

Tetapi…

Kalau anda boleh mendapatkan untung berganda apabila lebih ramai pelanggan membeli lebih banyak daripada anda, program latihan ini memang untuk anda.

 

Ada jaminan ke?

Tiada janji bulan bintang.

Tiada hype sini.

Saya pun tak buat harga potong-potong. Saya layan anda dengan hormat. Saya tak buat trik apa-apa.

Kalau jaminan komfem berkesan yang anda mahu, maaf saya tak boleh beri.

Saya hanya boleh jamin program ini komfem tidak berkesan…

…kalau anda tidak berusaha untuk ikut dan buat.

Kenapa anda tak perlu takut dan risau?

+ Program ini sudah berada di pasaran selama lebih 2 tahun sejak 2014

+ Lebih 5,000 orang sudah sertai

Saya juga beri…

Jaminan pulangan wang 200% dalam masa 365 hari

Saya yakin saya sudah berikan material terbaik untuk bantu anda.

Sertai saja dan tengok selama 4 minggu.

Kalau anda rasa program ini sampah tiada ilmu langsung anda belajar…

Beritahu saya anda sudah cuba ikut semua video latihan dan worksheet tapi masih tak menjadi.

Saya akan pulangkan duit anda. DOUBLE!

Fair kan?

Takde apa lagi halangan untuk anda sertai kan?

arrows_three_down
KLIK SINI
untuk mendaftar


Produk sebenarnya TAK PENTING
Tak perlu risau dengan tools baru

“Ilmu dalam program ini ilmu sepanjang zaman. Kalau pergi ke zaman 2000 tahun dahulu boleh apply ilmu ini.

Saya banyak ternganga dengan mencari ladang subur, 3 rukun marketing dan paling penting sekali bila tuan terangkan kenapa produk itu tak penting.

Banyak sangat manfaat yang berbaloi dalam program ini.

Kalau akan datang dunia berubah, takde e-commerce, takde FB ads, Insta Ads, dan macam2 lagi tool perniagaan ini, saya sepatutnya tak perlu risau, sebab ilmu2 dalam ni dah mantap sangat sehingga merentasi zaman. Simple tapi berbaloi~”

~ Naufal Lutfi

 

Lebih mudah untuk tulis konten pemasaran
Jualan terkumpul RM80,000

“Saya pembeli dari versi yang kedua dan masih terus menimba ilmu hingga versi terkini.

Sebelum ini selalu fikir susah sangat nak tulis konten. Alhamdulillah dengan video minggu keempat, banyak mindset salah dibetulkan dan kaedah mudah tulis konten lebih mudah tuan ajarkan.

Tawaran Meleleh membantu bisnes kami berkembang dari modal lebih kurang RM2k untuk produk baru hingga mencapai jualan terkumpul RM 80k hingga sekarang.”

~ Hafiz Norrizan

 

Guna Tawaran Meleleh untuk ajar orang lain

”Terima kasih atas panduan tawaran meleleh edisi sebelum ini. Sejujurnya banyak saya belajar mengenai “qualify the right customer and disqualify the wrong customer”.

Sememangnya itu yang patut semua marketer buat supaya masa dan kos iklan dapat di minimakan drpd menjual kpd org yg tak berminat (salah target), melayan whatsapp golongan tak “starving crowd” dan beriklan kpd org yg salah.

Panduan tuan juga saya gunakan untuk slide slide perkongsian saya di seminar dan bengkel. (Mohon halalkan ilmu tuan). Kerana itulah cara yang mudah, betul dan tepat untuk kita menjual sesuatu produk atau servis.”

~ Amir Faisal

 

arrows_three_down
KLIK SINI
untuk mendaftar

 


Masih rasa ragu-ragu?

KLIK SINI untuk lihat apa kandungan dan penerangan SEMUA 22 video Tawaran Meleleh v4