Home » Products » Peti Besi BRC

Peti Besi BRC

RM30.00

 

Kenapa banyak masalah dalam bisnes dan dalam hidup?

Kenapa masalah dalam bisnes dan dalam hidup tak boleh selesai?

 

Banyak masalah berlaku disebabkan…

Jeng jeng jeng…

Kejap kejap.

Cuba tengok kalau soalan dan masalah macam ni familiar pada anda…

“Saya kurang fokus dalam buat kerja. Cemana ye?”

“Saya selalu pergi kelas dan beli produk digital. Tapi masih tak boleh buat.”

“Sudah buat macam-macam iklan, tapi masih tak dapat pelanggan pun. Kenapa ni?”

“Macam mana nak dapat ramai follower?”

“Saya nak buat bisnes, tapi takde modal jadi penghalang. Boleh tolong?”

“Macam mana nak buat bisnes jadi autopilot?”

“Saya sibuk dengan kerja dan famili. Macam mana nak bahagi masa?”

 

Saya boleh jawab soalan-soalan ini…

Tapi…

 

Nak tak kalau anda ada cara untuk jawab soalan sendiri?

Sebenarnya…

Anda lah orang terbaik untuk jawab soalan sendiri.

Kerana anda sendiri je yang tahu situasi sendiri.

Inilah advantage yang ada pada orang yang jauh ke depan daripada kita.

 

Semua masalah ini boleh selesai jika…

Anda berfikir untuk selesaikan masalah sendiri!

Masalahnya…

Sudahlah ada masalah!

Tidak pandai berfikir untuk selesaikan pula.

Kita di sekolah tak diajar untuk tanya soalan yang betul dan berfikir sendiri untuk selesaikan masalah sendiri.

Semuanya harap disuap.

Akhirnya…

Kita dewasa dalam keadaan tak boleh befikir sendiri.

Akibatnya…

 

Masalah sendiri tidak selesai!

Dan bertambah teruk pula sebab kita mudah ditipu dikelentong di-scam oleh orang yang berkepentingan.

Kita ingat nak minta bantuan…

Sekali kena scam.

 

Inilah benda yang saya mahu ketuk dalam kepala anda!

Saya dah lama berjuang dan berdakwah (ecewah!) pada audiens saya supaya fikir untuk diri sendiri!

Sebenarnya…

Paling best kalau saya ada audiens tak berfikir. Senang saya suruh buat itu ini. Senang saya nak scam.

Malah…

Saya sendiri belajar bagaimana scammer dan conman (street magician, mentalist) menggunakan kelemahan manusia untuk keuntungan mereka!

 

Tapi tak syok la…

Kan ke lebih baik kalau kita semua boleh berfikir.

Masyarakat akan jadi lebih baik dan bertamadun.

Biarlah saya buat untung dengan memandaikan audiens. Bukan membodohkan dan mencucuk hidung audiens.

Betul tak?

Biarlah kerja saya susah sikit, kurang untung sikit…

JANJI beri manfaat pada semua.

Dan saya senang hati!

 

Jom… sertai kami

Saya mulakan group Peti Besi BRC untuk berkongsi banyak tentang berfikir dan produktiviti.

Dalam group ini tak henti-henti saya berkongsi macam-macam benda yang ada dalam kepala saya.

Anda boleh tengok thought process saya.

Saya kongsi buku apa saya baca, artikel apa saya baca, video apa saya tengok…

 

Tengok apa kata mereka…

Apa beza Peti Besi BRC dengan group lain?

Group bisnes lain banyak bincangkan teknik dan taktik dan strategi marketing.

Saya pun banyak sertai group lain.

Beza group Peti Besi BRC ialah…

Kita fokuskan pada berfikir untuk proses ilmu supaya sesuai dengan situasi sendiri DAN tindakan produktiviti supaya jadi sesuatu yang berhasil.

1. Ramai orang yang belajar banyak, tapi tak mampu tukarkan jadi ILMU PRAKTIKAL. 

Ilmu tepu dalam kepala.

Makin serabut.

Tak mampu nak proses.

2. Ramai orang yang belajar banyak, tapi tak mampu tukarkan jadi TINDAKAN.

Apabila kita tepu dengan ilmu yang mentah…

Kita tak boleh bertindak.

 

Ini contoh cabaran yang saya paksa peserta buat untuk tingkatkan produktivi…

 

 

Nak join kami?

Nak bagitau yuran pun segan.

Murah sangat.

RM30 je. 

 

JOIN cepat!

Sertai lebih 500 orang yang sudah berada dalam group ini.

Kuota untuk harga RM30 ini hanyalah untuk 400 peserta sahaja lagi.

Jangan lambat!

 

KLIK je butang di bawah segera…

 

SKU: petibesi