Home » DOWNLOAD PERCUMA: Apa benda kena tahu pasal marketing SEBELUM buat & belajar marketing?

DOWNLOAD PERCUMA: Apa benda kena tahu pasal marketing SEBELUM buat & belajar marketing?

Dah belajar macam-macam pasal marketing, tapi masih blur tak tahu nak buat apa… Malah makin serabut kepala otak?

Biasalah…

Bukan seorang dua yang ada masalah macam ni.

Makin masuk kelas, makin belajar… Makin serabut!

Apa nak buat ni?

Sebenarnya…

Sebelum buat & belajar marketing, ada beberapa benda kita kena tahu.

BRC hasilkan panduan ni untuk bantu anda buat persediaan yang betul pasal marketing SEBELUM buat & belajar marketing.

Tujuan: Supaya nanti kita boleh buat & belajar marketing dengan lebih tenang, senang & tersusun!

Barulah boleh buat sampai jadi.

 

Ini sebahagian apa yang anda akan belajar dari panduan terbaru ni…

πŸ”₯ Apa kaitan mainan kanak-kanak dengan kita yang serabut pasal marketing? (mukasurat 5)

πŸ”₯ Apa benda yang takde masa kita belajar marketing yang buatkan kita makin belajar makin tak faham? (mukasurat 6)

πŸ”₯ Apa kita patut buat SEBELUM buat & belajar marketing? (mukasurat 8)

πŸ”₯ Apa soalan-soalan mengarut kita suka tanya pasal marketing? Kenapa soalan ni mengarut & tak patut ditanya? (mukasurat 11)

πŸ”₯ 7 silap faham yang biasa ada pada orang yang belum faham pasal marketing

πŸ”₯ Kalau kita fikir _____________________, baik hentikan niat nak menjual! (mukasurat 20)

πŸ”₯ Apa maksud sebenar copywriting? (mukasurat 22)

πŸ”₯ Macam mana nak tentukan copywriting tu berkesan? (mukasurat 24)

πŸ”₯ Kenapa orang tak beli produk kita walaupun produk kita terbaik, paling hebat & paling murah? Β (mukasurat 26)

πŸ”₯ Satu silap faham yang pernah buat saya rasa nak baling kerusi dalam kelas! (mukasurat 27)

πŸ”₯ Kenapa kita patut buang fahaman nak mencari produk viral & buat iklan viral? (mukasurat 30)

πŸ”₯ Maksud marketing dalam bahasa senang faham dari seorang lelaki yang pernah uruskan kempen marketing US$9 billion! (mukasurat 39)

πŸ”₯ Benda-benda yang kita rasa macam marketing, tapi sebenarnya bukan marketing pun! (mukasurat 41)

πŸ”₯ Macam mana nak pilih teknik marketing? Macam mana nak pilih ilmu marketing? Macam mana nak pilih kelas marketing? (mukasurat 45)

πŸ”₯ …dan banyak lagi!


Saya buat panduan ni untuk bantu ramai orang yang ada masalah serabut dengan marketing…

Saya nak sampaikan panduan ini ke tangan RAMAI orang.

Supaya ramai orang boleh baca & ambil pengajaran.

Sebab tu saya nak bagi percuma.

Dan sebab tu saya letak syarat untuk anda KONGSI pemberitahuan pasal panduan ni sebelum boleh download.Β Itu harga yang anda perlu bayar. Anda pun bantu saya untuk sebarkan kepada ramai orang.

Bantu saya untuk bantu kita semua ok?

Win-win-win!

Deal?

 

Isi borang di bawah untuk download panduan ini secara percuma…

πŸ”† SHARE dulu page ni

πŸ”† Isi borang dengan maklumat yang betul

πŸ”† Check inbox & pastikan anda terima emel dari hai@brc.my

πŸ”† Mungkin ada masalah untuk view kalau buka guna Facebook in-app browser, sila buka page ini menggunakan browser (Chrome, Firefox, Safari)


BONUS: Bukan 1, tapi ada 2 panduan sebenarnya!

panduan marketing & copywriting

Mula-mula memang saya nak buat & bagi 1 panduan je.

Tetiba rasa macam tak cukup.

Saya tambah lagi 1 panduan! Dah bagi pasal marketing, nak bagi pulak pasal copywriting.

Daftar di borang di atas, anda terus dapat panduan ‘Marketing 101’ dalam emel anda. Lepas tu, nantikan lagi emel dari hai@brc.my untuk dapatkan panduan ‘7 Tips Copywriting Padu’ pula.

Amacam? On tak on?

😍😍😍

Isi borang kat atas tu ye!


Ada masalah dengan butang share di atas?

1. Pastikan anda dah SHARE.

2. Pastikan anda SHARE guna butang di bawah anak panah kat atas tu.